Honda

Autor Tićo, Studeni 20, 2012, 16:53:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Više manje mislim na motore mlađe od desetak godina  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ervin

Igrom slučaja menjam klub! Od nedavno umesto Yamahe, Dunasa gura Honda! :headbang: Ko naiđe, častim pivo!

Nisam neki poseban ljubitelj određene marke, bilo mi je manje-više svejedno šta ću uzeti. Yamaha, Honda, Tohatsu, Mercury,...samo da odgovara budžetu, da je očuvan i da je adekvatne snage. Ova Honda je čak bila i malo izvan planiranog budžeta, ali pošto sam uz lovu dao i staru Yamahu u zamenu, ispala je super kombinacija!

šajzika

ajde kad se vec hvalis, kolko je to konja , vidim da je 4t
kolko te preracunato izaslo?
Audentes fortuna iuvat

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

... :ok: :occasion14:...neka dugo i sretno služi..
.. :baba:

Ervin

@maverick i DIDAPATAK   :occasion14:

@šajzika
Kad se sve sabere i oduzme, cca. 1.200 €

15 HP

Kugla

Ervine čestitke na kupovini i neka te lijepo i dugo služi  :ok:

šajzika

Citat: Ervin  u Srpanj 04, 2015, 14:52:17
@maverick i DIDAPATAK   :occasion14:

@šajzika
Kad se sve sabere i oduzme, cca. 1.200 €

15 HP
Jao brate predivna cifra . Dao bog srece zdravlja i vozanja :hi:
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

krasan motor,nek te služi i navozao se njime :clap2:

Ervin

Hvala ljudi! :hi:

Malo sam ga testirao za vikend, prešao nekih 30-40 km, odnosno vozio skoro dva sata. Kad sam sam ide fantastično, a gura i dvojicu sasvim lepo. Nisam baš puno dobio na brzini u odnosu na Yamahu 9,9 2t, ali ipak ide malo brže. Honda je naravno mnogo tiša i lepše radi, što uopšte ne čudi, pošto je stara Yamaha u poslednje vreme jako bila glasna i stalno joj se nešto kvarilo. Čini mi se da sam je zamenio u poslednjem momentu.
Potrošnja bi trebalo da bude znatno manja, ali to još nisam redovno izmerio...

šajzika

Jedino mi malo cudno kako to danu 25icu ide manje ulja u petu nego u manje motore. Al ajde. Valjda drugacije konstruckijsko rjesenje
Audentes fortuna iuvat

Ervin

Hmmm, nije mi baš najjasnija ova poslednja tabela. Moja Honda ide na servis jednom godišnje, servisni interval mi je manje-više 60 sati... Tako radi ovaj ovlašteni za Hondu kod koga nosim mašinu.

šajzika

Ta treca kolona je nakon nultog servisa.
Audentes fortuna iuvat

šajzika

Audentes fortuna iuvat

Ervin

:takoje:
Sad je već jasnije...