Honda

Autor Tićo, Studeni 20, 2012, 16:53:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mlb

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

pajdo77

A je ga Ðenka opravi..svaka mu čast :hi:

mlb

Kontam garant je neka kombinacija masti i brtvila nekog silikonskog kad ono samo mast  :icon_scratch:

šajzika

Citat: maverick  u Svibanj 06, 2016, 20:52:29
Kod tebe sigurno nece ici tako jednostavno  :stripii:
Jezik pregrizo :stripii:
Audentes fortuna iuvat

šajzika

:stripii:
Normalno da nije islo jednostavno.
Kupio sam original impeler u hongoldonii i popusio :stripii:
Dali za 30ks.
Sad sutra starog moram slat da mjenja i da nosi mavericku, ponovno nosit motor preko neptuna i hebavat se s njim
Fuj

Poslano sa mog X6 koristeći Tapatalk

Audentes fortuna iuvat

maverick

Mozda si ti podsvjesno zelio hondu 30 ks i onda trazio takav impeler  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Tako ja kupio cipele broj 43 a nosim 42 ..  :BangHead: :uf: :stripii: :stripii: :stripii:

pajdo77

Mossi u svakom slučaju bolje nego da si kupio 42 a nosiš 43,gledaj to sa vedrije strane :rofl2:

šajzika

Ja sto problema a vi o cipelama :stripii:

Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Pa kud si gledo kad si kupovo impeler,lijepo piše za koliko konjskih snaga je. Dobro da ventilator nisi probao ugurati unutra :rofl2:

šajzika

Dabog da ti sljedeci puta ja mjenjo impler na djoniu.

Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Na onoj kutiji lijepo piše johnson-evinrude 9,9- 15 hp. meni moj lega kupio tako da ja nisam imao nikakvih problema. Šajzi ako ne znaš nije sramota zamoliti da ti to netko kupi :stripii:,ovako sad opet ljudi imaju cjeli tjedan posla sa tvojom hondom,ko da radiš remont Šećeranskog postrojenja a ne motorića,nikad gotov :rofl2:

šajzika

Da. Ja glup :stripii:

Audentes fortuna iuvat

Ervin

Počele su mi se javljati neke čudne vibracije na mojoj BF 15A. Na punom gasu počne da vibrira, prilično visokom frekvencijom i kao da se napreže da izgura punu snagu.

Pali odlično, u leru i na nižim obrtajima radi skroz normalno, ulja ima dovoljno, pritisak ulja ok, nema nikakvih uočljivih znakova za neki problem samo ta čudna vibracija...

Da li možda neko ima ideju na osnovu simptoma šta bi mogao biti problem, pa da pokušam sam da ga rešim,...a na kraju mi svakako ostaje opcija da ga nosim na servis!