Honda

Autor Tićo, Studeni 20, 2012, 16:53:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

@šajzika
Da je u SRB ta priča, ja bi verovatno vozio Tajmen i 20hp!

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

maverick

Pa Šajzika me sad iznenadio...pa imam i ja trajnu rgistraciju...i godisnje plaćam osiguranje ...osnovno 25 eura...Nisam ni znao da to na 20 nema
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Polako Marijo, doci ce preko 20ks i 5m registracija. Pitanje vremena. :stripii:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Pa ja sam to sve zaboravio... :uf:  ali ako nema...bit ce  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Dobit ćeš rješenje od porezne za malo veće obvezno osiguranje i porez za plovila preko 40ks i preko 5m

pajdo77

Ma i treba :stripii:

maverick

Dobro je dok god plaćamo porez ,znači da ide nekako  :uf:  :stripii:

ossa

Ko ima Hondu, možda će mu pomoći link sa opisom radnji zamene pumpe za hladjenje.

Zamena impelera BF 20
Naidju krize, drukcije grize...

ossa

Dosadno jbt, ne idem na vodu, aj reko da malo upalim stroj da se podmaze novim uljetom. I da snimim kako se hladi. Recimo jos je zadovoljavajuće posle 4 sezone.
Mossi javi se.  :stripii:
Naidju krize, drukcije grize...

mossi

Dobra ti Jupolka!

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

maverick

Kad je u pitanju nautika i pecanje...jupolka sluzi samo za jednu stvar...čak imamo i temu o tome  :stripii:  :stripii:

šajzika

Citat: ossa  u Siječanj 06, 2024, 12:50:31 Dosadno jbt, ne idem na vodu, aj reko da malo upalim stroj da se podmaze novim uljetom. I da snimim kako se hladi. Recimo jos je zadovoljavajuće posle 4 sezone.
Mossi javi se.  :stripii:
Pa tebi to druze curi na sve strane. Jel stigne sta do gore da oladi motor?
Audentes fortuna iuvat

baka

Nikad nisam uspio, a ni vidio da motor ima normalno hlađenje iz jupolke :eek: . Uvijek je to bilo premalo vode, a i ovo mi tako izgleda.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

Harley

Honda BF 15 D , gdje se nalazi broj motora , ili ima samo ovo na slici?
Living your dreams, do not dream the life

šajzika

Jel nije ispred ručke.?
Audentes fortuna iuvat