XZoga štapovi

Autor Brus, Studeni 20, 2012, 18:08:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

MIKA

u sisku greys. za ovog lion force jos nisam ni cuo  :toothy9:
Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D

alexdja

Citat: Greys  u Srpanj 29, 2013, 15:20:16
Mislis na ovaj 2.40m i 12-50grama, i usput di se mogu prodrmat svi XZoga štapovi na suvo?

Taj sam samo i video...

Kod nas u BG u carpologiji...

Možda Brus zna nešto više da nam kaže...
       Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

gdje najpovoljnije kupiti ovu igračku

MA S 80h2 type s    8'0 2.44m   line test PE2.0G   LINE WT 12 - 30LB
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

mene takođe zanima taj štap.

maverick

Odlicno...znaci dream team trazi dva komada on najpovoljnijeg ponuđača... :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

retfala

mačak mi je rekao da on možda može nešto riješiti

domba

Ja sam maloprije prodrmao neku exzogu zlatne boje, nisam zapamtio model 100gramac. Predobra igrackica  :love7:

Lomnica_city

Ako je imala rukohvat od eve to je najverovatnije 9ft JA-S model, a ako je bio od one trake, onda najverovatnije Mastery 8ft. I jeste vrlo dobar stap god da je, mada 9ft JA-S i nije bas u poredjenju sa kracom sestrom, da su vodjice nesto manje glomazne i da je malo laksi, doduse ima teg u sok kapi od 35gr, bio bi stvarno odlican!!

miha

žabica beli manastir nabavlja sve

kajman

kajman

Greys

Nisam ovaj još vidio. Bilo bi dobro reći koju o ovom materijalu  :icon_thumright:

Darko

koja je dužina štapa i dali bi odgovarao za jig 50-100 gr glave , i naravno ako je gosp. kajman isprobao štap da kaže par riječi o njemu
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Greys

Ovaj od 2.4m je 12-50grama, a 3metra je 15-80grama