XZoga štapovi

Autor Brus, Studeni 20, 2012, 18:08:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Lomnica_city

Igrao sam se kod Brusa sa Takadum 150gr na valjda 9ft, kakva kolcina za dzig, malo je jedino rukohvat predug sa nekih 70-75cm minimum, ali stap sudeci po ostalim koje sam koristio a na osnovu ovog sto sam video danas, nece imati problema sa glavama bar do 70gr!!
Jedini je problem cena, koja je dosta jaka, oko 300€...

alexdja

Citat: kajman  u Rujan 19, 2013, 19:31:30
jel to rec o ovom blanku

screenshot software

Ja sam o njemu pričao (8' 12-50)... :thumbsup:

U radnji je delovao baš dobro!

Jesi ti to uzeo?

Daj neke utiske... :icon_thumleft:
       Nema više divljeg bučka. :no:

MIKA

kolko si para pljunuo za ovu igracku  :icon_scratch:

Citat: kajman  u Rujan 19, 2013, 19:31:30
jel to rec o ovom blanku

screenshot software
Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D

kajman

Mika znam da si ovo u zargonu rekao ali Lion Force je sve samo ne igracka.
Stap inace uopste ne reaguje na vetar koliko god on snazno da duva...
Ovako.
Stap nije ni nalik zogama koje ste verovatno imali prilike da vidite. Ovo je potpuno novi dizajn i konstrukcija. Da, ovaj moj je 2.44m 12-50g, ali to sto pise 50gr. to macku o rep, ovo je jedna BOMBA od stapa - zaista beskompromisna  borbena masina fantasticne progresivne akcije snage 120g-ako ne i vise - ovo je posledica ultra visokog obrtnog momenta i zatezne cvrstoce! Stap gde je ukompovana neverovatna ostrina-osetljiv vrh a surova kontra /narocito gde je potrebno u velikim dubinama teskim dzigovima ukucati udicu-sa ovim Lavom nema sale/-enormna snaga i ogroman modul elasticnosti - mesa u blanku ooohoho a opet svega 213g tesko. Power Gama Battle Machine u pravom smislu te reci - usudicu se da napisem i ovo nema te ribe u Dunavu koju ovaj stap ne moze sa lakocom da ukroti! Kupio sam ovog Lava jer mi se neverovatno dopao vec u startu po ostrini-- kao moj mali CD BR na 8.6'' 35g. -stangla rekli bi, Lomunac kaze kolac, pa na suvom zaista tako deluje i mozda bi bilo tako da nema tog visokog modula elasticnosti. Mnogo toga ima da se napise o performansama..........PTF Action Cuirve govori o 4 tacke transmisije snage gde se pod najvecim opterecenjem /postavljen pod uglom od 45stepeni vrhom savijenim do zemlje/ savija nesto malo preko trna...Ono sto ga cini posebnim je upravo Ultimate Liffting Power...puno je toga u ovom stap... ukratko Engineered to perfection !!! RJ je imao jednu xzogu 2.70m 100gr...e sad, mene je iznenadjenje cekalo tek kod kuce kada sam ga uporedio sa antaresom /prva serija/ 50gr i Grejsom grxi 60g...Lav je za njih vidno ostriji i bar duplo snazniji...zaista frapira /evo cak i mene/ otkuda tolika enormno velika snaga u jednom 50-etogramcu???? Ta 100 gramka koju si imao Josipe je pravi mekusac za ovog Lafa...Duzina rukohvata ista kao kod mambe-znaci kratka tek nesto par cm iza lakta, upravo kako i treba, samo sa jednom malom razlikom tj. Rukohvat ovog Lion Force je ozbiljno shvacen od strane konstruktora i tu je akcenat stavljen na tacku he he he he, gde se momentalno vidi da ovo nije nista manje i nista vise nego jedna prava ozbiljna borbena masina u kombinaciji sa Super High-eng Components..........E PA...........

alexdja

Drago mi je da me "insekt" nije prevario... :thumbsup:

Sve mi je delovalo skoro tako kako ga opisuješ osim što nisam mogao da "izmerim" osetljivost onako na suvo...

Ajde malo ako može napiši o rasponu glava sa kojima se radi bez problema... :icon_thumleft:

Kugla

Koja je cijena ovoga štapa?

alexdja

Kugla

Alexdja hvala, i hvala Kajmanu na tako lijepo opisanom štapu! Jednom kad financije budu bolje možda se dokopam ovakve " igračke"  :icon_thumright:

Greys

Bilo bi ga dobro protresti

domba

Nekidan sam ga imao u ruci, kao sto je rekla ekipa imao sam osjecaj da imam nekog 120 gramca. Sviđa mi se sto ima kracu drsku. Mocan stapic  :icon_thumright:
...i da, bas sam se zapalio za njega  :toothy9:

miha

kolko se sječam svaki je bio bomba o kojem se pisalo i reklamiralo.......

Greys

Ako je ovaj približno brz, oštar a opet žilav i ima snage kao što je to CD BR, onda to mora biti dobra stvar.

ossa

Naidju krize, drukcije grize...

kajman

To mozda Ti imas jedan ja ih imam dva

kajman

Citat: Greys  u Rujan 21, 2013, 12:54:12
Ako je ovaj približno brz, oštar a opet žilav i ima snage kao što je to CD BR, onda to mora biti dobra stvar.

Grejs kada ti dopadne saka sve ce ti biti jasno