XZoga štapovi

Autor Brus, Studeni 20, 2012, 18:08:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Ive

Molim za odgovor tko zna(tko je probao) Black Mamba 2.45 10-45g koje max glave može voditi u brzoj vodi tipa Dunav?
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

maverick

Nakon skoro dva mjeseca izasao sam s lion forcem na vodu, prvi utisci su vise nego zanimljivi...radio sam u rasponu od 14 pa do 90 gr.....spage od 10 do 20 libri...na tezim glavama osjeti se to blago vucenje napred s twin powerom 5000 sw ali na manjim bez neke velike greske. Sobzirom da je dan za ribolov bio los jedino sam uspio uloviti smudja od cca 70-80 dkg....detekcija odlicna...
Ipak je to štap za ono sto je i namjenjen, tezi jig smudja i soma....mislim da u dunavu nema nemani s kojom se ne bi mogao nositi, vidim da se i Rap ponovio...odlicna kupovina... :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Upravo nešto prije tvog izlaganja  :icon_biggrin:
Kako si i sam napisao namjena mu je za teži jig iako i sa glavama iznad 10 g ima odličnu detekciju.Nisam imao glave veće od 60g za koje mogu reći da mu uopće nisu problem a špaga je bila Unitika 25 lb.
Izgubio je nevinost u prvom izlasku i mogu reći da Xzoga lovi sama  :icon_thumright:

kawasaki

Citat: maverick  u Studeni 11, 2013, 19:40:55
...na tezim glavama osjeti se to blago vucenje napred s twin powerom 5000 sw ali na manjim bez neke velike greske.
ne kuzim ovo vucenje?!
pa na certate 3000 je balans sasvim ok
sta mislis pod tim  :hello2: :thumbsup:
Brzi od Bolena.

maverick

Pa pocesto cujem da stapovi za tezi jig vuku malo naprijed tj nisu u balansu, ali taj neki lazni privid nastaje u radu s tim teskim glavama koje se i koriste na mjestima vecih dubina i jaceg protoka, inace da u balansu je na suho s dosta sirokim repertoarom rola... :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Sa Certete je balans pri vrhu eve

Greys

Ukoliko se gleda štap na ''suho'' bez otežanja sa glavom i namonitranim silikoncem, ovom štapu najbolje leži rola od cca 500grama, da bi bio u ''nuli'', što je približno nekoj Shimano Stelli 5000SW, ili Saltiga  :icon_thumright: , a opet ovisi kako ko drži štap

Rap

Namontiraj i 90g glavu pa će ti trebati i 10000  :icon_biggrin:

Greys

I za to ima riješenje  :icon_thumright:

kawasaki

Greys pa kad bi tu rolu stavio na njega vuko bi nazad  :toothy9: :toothy9:
Brzi od Bolena.

Greys

Greys je stavio rolu, izgleda opako  :icon_thumright:

Greys

Rap

Greys

Kugla

Prijatelju ti moraš biti oprezan kad ideš pecati, cijenovno si jako skup, pa se čuvaj đepara i brkatih žena!  :occasion14: