XZoga štapovi

Autor Brus, Studeni 20, 2012, 18:08:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kajman

Ti si se RJ nesto zeznuo u terminologiji hteo si da kazes valjda
lepota nije prelazna hahahahahahhaahha

maverick

rj koristi samo štapove koji su multifunkcionalni  :toothy12:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ossa

Naidju krize, drukcije grize...

kajman

Pa ti kazem ja Mario da on osim "one" zenske stvari ne vidi nista drgo! Pa ovo i corav vidi da ovaj multifunkcionalni  lici na mambu hahahhahahahaha

maverick

Pa bas, star covjek a samo mu kokica na pameti  :icon_biggrin: a valjda se u to kuzi malo bolje nego u stapove  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kajman

Citat: maverick  u Prosinac 19, 2013, 10:43:27
Pa bas, star covjek a samo mu kokica na pameti  :icon_biggrin: a valjda se u to kuzi malo bolje nego u stapove  :icon_biggrin:

Jes pampur ...malo boje kuzi... pa samo sto ga gur.... odmah se zajebe  :toothy12:
Nema sta Taj matori kengur zaista koristi multifunkcionalni stap  :toothy4:

maverick

A nisam siguran koliko mu je sve to pametno  :rofl2:

kajman

Ma to je drugo pitanje ocigledno ne razlikuje "ribu" od ribe hehehehehe

maverick

Mudri

Neznam šta je tu nekom čudno,meni mamba bolja od cd-a,i šlus,mamba primjenjivija za širi opseg ribolova od cd-a,nekako mi ljepša što kaže kajman,e sad jel za spin ili samo đig,nebi da se prepirem sa majstorima koji su odrezali sirotu xzogu,a oni šašavi japanci je tako  izmislili,ja sam za nju rekao da je odličan štap ,samo što mi smeta što ručkom diraš onog u čamcu iza sebe,zato je nikad neću imat,jedino ako budem išao na more pecat onda je to drugi par opanaka...mambica odlična i za vobler i za đig dok cd nije za vobler niti za lakši đig od 20 grama,to je moje subjektivno mišljenje i probao sam i cd i mambu....

Retfalački mačak

Svatko ima pravo na mišljenje. Što se tiče nešto mi je ljepše, draže, više mi se sviđa i to je subjektivno od osobe do osobe.
Nekome se sviđa, nekome je ljepše, jedno od drugoga je normalno. Svako od nas s vremenom mijenja mišljenje o nečemu.
Isto se odnosi i na pribor za pecanje. Jedan te isti, a različita voda, različiti dojam. Normalno.  :occasion14:

rj

Citat: Mudri  u Prosinac 19, 2013, 15:31:13
Neznam šta je tu nekom čudno,meni mamba bolja od cd-a,i šlus,mamba primjenjivija za širi opseg ribolova od cd-a,nekako mi ljepša što kaže kajman,e sad jel za spin ili samo đig,nebi da se prepirem sa majstorima koji su odrezali sirotu xzogu,a oni šašavi japanci je tako  izmislili,ja sam za nju rekao da je odličan štap ,samo što mi smeta što ručkom diraš onog u čamcu iza sebe,zato je nikad neću imat,jedino ako budem išao na more pecat onda je to drugi par opanaka...mambica odlična i za vobler i za đig dok cd nije za vobler niti za lakši đig od 20 grama,to je moje subjektivno mišljenje i probao sam i cd i mambu....

tvoje subjektivno mišljenje je za osobnu upotrebu ...nisi relevantan davat sud o tako kompleksnoj stvari kao što je CD BR  :whip2:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Donesite mi germinu od 30 gr i dodjite da vidite sta je stap  :toothy12: koji lovi ribu  :toothy12:

rj

ne prićamo o ribi već o štapu ...kume ...lutaš malo  :mt1032:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Ma ne lutam, vec ostali sticu krivu sliku...pomislice da bez mambe ili blue rapida nema ulova....ajd tamo punite temu galerija pa onda o stapovima i sta se kacis na Mudrog od 100 riba nije uvatio ni jednog smudja  :rofl2: