XZoga štapovi

Autor Brus, Studeni 20, 2012, 18:08:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Sad ces vidjeti sta je galerija kad Mudri okaci onih sto riba  :rofl2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

maverick

Ja kad od sto riba ne bi uvatio smudja nagurao bi si xzogu u dupe...i mahao kroz cijelo selo  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

u 100 riba mudri računa i kedere

Retfalački mačak

Citat: rj  u Prosinac 19, 2013, 19:47:36
u 100 riba mudri računa i kedere
A sad znam odakle nekima neuhranjeni kederi. Mudri sportski postupio, a netko kedere pokupio. :toothy9:

domba

Ovo nije tema za nadmudrivanje!  :icon_biggrin:

Rajo

Citat: rj  u Prosinac 19, 2013, 07:20:14
po čemu je bolja od CD BR 50 gr  :eek:  :mt1032:
Pravo pitanje  :BangHead:

Retfalački mačak

Domba, u pravu si.  :icon_biggrin:  :toothy9:  :toothy12:

Mudri

Citat: Rajo  u Prosinac 19, 2013, 21:23:55
Meni bolja po svemu,ako nisi dosad skužio šta sam htjeo reći onda đaba da ponavljam,cd isključivo za teži đig,vobler nula bodova,mamba univerzalnija,ljepša,meni općenito bolja,zato sam prodo dva cd-a,iako mi onaj mali do 32 grama dobar,ali imam  jedan drugi u planu,za puno manje novaca,tako da će imati dostojnu zamjenu.....u principu i lemax ima jako dobrih štapova za relativno male novce,ne vrijedi bacati pare na štapove.....

rj

Citat: Mudri  u Prosinac 20, 2013, 14:00:02
Citat: Rajo  u Prosinac 19, 2013, 21:23:55
Meni bolja po svemu,ako nisi dosad skužio šta sam htjeo reći onda đaba da ponavljam,cd isključivo za teži đig,vobler nula bodova,mamba univerzalnija,ljepša,meni općenito bolja,zato sam prodo dva cd-a,iako mi onaj mali do 32 grama dobar,ali imam  jedan drugi u planu,za puno manje novaca,tako da će imati dostojnu zamjenu.....u principu i lemax ima jako dobrih štapova za relativno male novce,ne vrijedi bacati pare na štapove.....

kako kome ..

MIKA

ovo je preslo u temu ko ima veci pi.........   :P
Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D

rj

nije stvar u ku..ćenju ...vidi kad u ribolovu držiš štap 5-6-7 h naravno da je bitna svaka sitnica ....e sad ja bi bio najsretniji kad bi za 100 kn našao štap koji ispunjava moje zahtjeve

Mudri

Citat: rj  u Prosinac 20, 2013, 18:38:46
nije stvar u ku..ćenju ...vidi kad u ribolovu držiš štap 5-6-7 h naravno da je bitna svaka sitnica ....e sad ja bi bio najsretniji kad bi za 100 kn našao štap koji ispunjava moje zahtjeve
E sad za 100 kuna moš pecat na dršku od metle,ali volio bi da probaš ako nisi neke lijepe lemaxe pa da onda čujem tvoje mišljenje,recimo slim max možeš držati 14 dana u rukama i bacati glave do 30 grama a da i neznaš da si bacao,ako hoćeš malo jači onda river hunter,ali nekima koji su polomili puna kolica štapova nemoš objasnit neke stvari,ali opet ponavljam volio bi da ti probaš pa da mi kažeš svoje mišljenje,ne mislim da si ti polomio štapove.....ali odo sutra na Dunav da probam naći nekog smuđa,ne pišem više ništa o štapovima......

rj

kad ovaj CD BR "završi karijeru" stiže mu zamjena ...drugi CD BR  samo moram da nađem blank jer oni novozelanđani neznaju napravit štap  :mt1032: