XZoga štapovi

Autor Brus, Studeni 20, 2012, 18:08:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

alexdja

Pa ništa nisi napisao o štapu...
       Nema više divljeg bučka. :no:

Batica

Dobro se ponasa na ribi. Nema spadanja. Sada da se pise o osetljivosti....?? Koj stap nije osetljiv. Vise je do kanapa nego do stapa. Pecam iz camaca .

maverick

Danas sam malo isprobao taku pi....stap je babaroga...radi s glavama od 15 gr pa do 100 koja mi je najveca...znaci tri klase iznad limenog  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Ajde probat ćeš originalnog, a ne od Dade, pa smiješ i sa Limenim bacat 100grama  :stripii:
Btw, baš gledam Taka Pi, gdje Panić siluje somove, Ebro, strašan štap

rj

Citat: Greys  u Travanj 12, 2014, 17:51:52
Ajde probat ćeš originalnog, a ne od Dade, pa smiješ i sa Limenim bacat 100grama  :stripii:
Btw, baš gledam Taka Pi, gdje Panić siluje somove, Ebro, strašan štap

si siguran  :sha:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Greys

Naravno Josipe  :ok: Ja kad nešto kažem iza toga i stojim  :bye:
No, nećemo kvarit temu, čekamo Mavericka da soma mazne, pa ćemo čuti utiske, jer štap je i meni na prvu djelovao opako, i baš sam i sam rekao kako će unatoč deklaraciji, moći osjetiti 15grama, što je i on upravo sada potvrdio.
Čim nađem novi film, okačit ću ga, da vidite kako štap djeluje na ribi.

maverick

Malo ja lozim...ali stap je extra za teski spin....solidnog balansa....dosta osjetljiv a mislim da je u situaciji da legnes na njega kad bude trebalo...ima dvije mane...ne stane mi u onaj inox drzač na čamcu i nema zakaču za varalicu  :stripii:
A radio sam s špagom pp 30 lb...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

Kolac, prognoziram 5 korištenja i ide oglas na njuškalu, nije to štap koji je oduševio :red_indian:.

Greys

Mislim da neće prodavat, jer će htjet ić na brku, a Taka Pi je rješenje za to. Za teški jig.

mossi

Ima tu zanimljivih prutića.  :eek:

Laki JIG do 600 grama!

Greys

Kratki video od neki dan. I da,ovdje je Stella 6000  :ok:

Batica

maverick

Citat: raso  u Travanj 12, 2014, 18:28:35
Kolac, prognoziram 5 korištenja i ide oglas na njuškalu, nije to štap koji je oduševio :red_indian:.

Nisam nikad imao takav štap....odlican alat...ostaje u šoški svakako  :hi:

alexdja

Citat: Batica  u Travanj 12, 2014, 14:58:43
Dobro se ponasa na ribi. Nema spadanja. Sada da se pise o osetljivosti....?? Koj stap nije osetljiv. Vise je do kanapa nego do stapa. Pecam iz camaca .

Ti igleda ne znaš ko sam ja, čim meni naglašavaš da pecaš iz čamaca... :uf:

:rofl2:

Nema više divljeg bučka. :no:

Batica

Pedja, nemoj da ti izbusim Tajmena pa da vidis da znam;D