Oprez ...pada kiša

Autor mossi, Rujan 30, 2013, 18:50:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Jeste proverili svoje čamce? 

ossa

Bogami moj je bio pun vode od kiše 24h je padala.
Naidju krize, drukcije grize...

maverick

Citat: mossi  u Rujan 30, 2013, 18:50:56

bolje nemoj to vise pitati..ima nekih koji su danas ronili za camcem i motorom ali ne smijem na forumu o tome  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Pa baš zato i pitam!

Ovako je moj čamac izgledao pre par godina, stigao sam u minut pre .. drame.

maverick

Treba cesto obilaziti ako se nema cerada...u ovakvim trenutcima ni malo mi nije zao ni jedne kune koju sam potrosio na ceradu  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Sinoć kad sam ga ostavio izbacio vodu, danas nisam išao pa nije valjda preko noći previše napadalo, susjed si bio dolje jel moj živ

silure

Citat: maverick  u Rujan 30, 2013, 19:34:57
Citat: mossi  u Rujan 30, 2013, 18:50:56

bolje nemoj to vise pitati..ima nekih koji su danas ronili za camcem i motorom ali ne smijem na forumu o tome  :toothy12:
sranje....cuo sam i ja....uzas...

maverick

Iskreno nisam ni gledao, vadio sam svoj camac a kisa je padala tako da sam na brzinu odjurio na spust...svakako bi ga trebao pregledati...sjedi u auto i do camca... :thumbsup:

a sto se tice ovog sto je potonio...izvadjen...motor ociscen..upalio...odradio... :thumbsup:

Kugla

A jebiga ne mogu sad dolje a valjda neće potopiti se bemti

silure

"valjda"moj za jedan dan skoro do vrha stranica...ma kakav dan za jednu noc...

Darko

nemam ceradu ali zato imam samopražnjenje  :icon_thumright:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

silure

Citat: maverick  u Rujan 30, 2013, 20:10:01
Iskreno nisam ni gledao, vadio sam svoj camac a kisa je padala tako da sam na brzinu odjurio na spust...svakako bi ga trebao pregledati...sjedi u auto i do camca... :thumbsup:

a sto se tice ovog sto je potonio...izvadjen...motor ociscen..upalio...odradio... :thumbsup:
brzi ste...neka hvala bogu samo da je motor ok...za camac je "lako"

silure

ma imam i ja.samo praznjenje ali ga nisam aktiviro...zapravo bojim se da se nece zacepiti od lisca itd sto sada vjetar dopiri...ako se zacepi pa se popuni vodom mozda dobije kontra tok vode...u camac...ako sam dobro objasnio...

maverick

stavis  neku mrezicu i nemas problema ako te to brine ...

Kugla

Od juće u 8 ujutro do danas u 8 ujutro Osijek 61,5 l palo hm sinoć sam izbacao vodu valjda preko noći nije napadalo kritično, danas i nije preko dana padalo jako, sad počelo opet uh ujutro prije posla na vodu  :icon_scratch: