Parsun

Autor Grof, Studeni 22, 2012, 14:57:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

A ne znam ni sam što bih tu dodao...osim da koliko para toliko muzike..ili sto bi rekao moj kolega s mora...pa vama valja svaki motor kad se puno ne vozite  :icon_biggrin: no oduvijek je Osijek bio najbolji parametar za kvalitetu motora, naši su uvijek najdalje putovali do Dunava...jurilo se s svim vrstama plovila..i koji je valjao i zadrzao se u luci...vi iskusniji se sjecate serija merkurija koji su zaribali nakon isteka garancije...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

Mislim da su ti Mercovi kupovani u Mađarskoj i samo u zimskoj luci su tri - četiri riknuli / Kolev, Dapa /

Greys

Kako stvari stoje, i mogućnosti, mislim da bi mi Parsun od 15ks 4takta baš dobro došao, ali i za to još fali  :icon_scratch:

vedro

Ja nisam pozalio sa Parsunom.

mlb

Izgleda Greys da si zakasnio za Kečijev parsun!! Mislim da je otišao ili ga je neki tip rezervirao! :wave:

Greys

Neka, bit će za drugi  :icon_thumright:

mlb

Novi pa kud puklo!! :hello2:

Greys

Kad je bal-nije maskenbal vec jet set  :headbang:

maverick

:toothy12: parsun ni novi nije jet set  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

To mi yamahu novu iz milja zovemo parsunom  :icon_biggrin:

jura

Grofe imaki novih iskustva sa motorom, koliko si sati prošao s njim idali si zadovoljan  :toothy4:

Grof

Meni Parun 15ica radi savršeno, pitao bih samo one koji imaju novu Yamahu 15icu koliko su ju platili? Mene je moj novi izašao 11800,00 kn. Pogledajte razliku u cijeni i recite što to meni na motoru može otići da je tolika razlika. Koliko vaš izadje servis, moj servis je neki smiješan iznos
Tu je brate odmah iza panja

jura

Super, ima još forumaša koji bi uzeli parsuna pa ćisto zbog njih bi valjalo po koja informacija  :thumbsup:

Grof

Ja sam prezadovoljan, na aluminijskom čamcu mi troši nešto malo ispod 4 litre, pali bez ikakvih problema. Ne znam kakvu bi mu mogao naći zamjerku. Ima jedan kolega sa ovog foruma me pitao: " da li se trese u leru?" MOj odgovor je niti znam niti me boli ku rac da li se trese. Ako netko ima dodatno pitanje slobodno napišite ako znam odgovorit ću.
Tu je brate odmah iza panja

grga

drago mi je da si zadovoljan i da se za relativno male novce može kupit nov  motor u toj konjaži .sad još samo da se dokažu u dugotrajnoj upotrebi i sve pet ali tu sam pomalo skeptičan daj bože da griješim.bučniji je u radu i nema tu snagu orginala tj jamahe ali nije to ništa strašno za tu lovu :icon_thumright: