Parsun

Autor Grof, Studeni 22, 2012, 14:57:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

vedro

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vedro

vedro

danas mi stigla elisa :hello2: 350kn na jeftinija u ponudi a orginal.  Naravno jedva docekao da ju namontiram i malo se provozam kad ono konjina zaboravim kljuc od lanca  :uf: :icon_puke_r:

maverick

Aaaaa pa jesi bar namontirao
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Citat: vedro  u Ožujak 04, 2015, 17:23:53
danas mi stigla elisa :hello2: 350kn na jeftinija u ponudi a orginal.  Naravno jedva docekao da ju namontiram i malo se provozam kad ono konjina zaboravim kljuc od lanca  :uf: :icon_puke_r:
Odlična cijena, bemti za selvu je duplo skuplja  :icon_scratch:
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

vedro

Citat: maverick  u Ožujak 04, 2015, 18:02:23
Aaaaa pa jesi bar namontirao
Jesam prika i isprobao cak ali u mjestu :stripii:

maverick

Sad je sonar na redu da ne oreš po sprudovima  :uf:

Tićo

I šta kažu vlasnici Parsuna posle par godina korišćenja, po meni to je veoma dobra investicija ali bih voleo da čujem utiske ponosnih vlasnika kakva su im iskustva što se tiče kvaliteta i pouzdanosti dotičnih motora.

vedro

Pa ja imam 5ks 4t vec 3 godina a prije mene ga je koristio covjek na moru kao pomocni motor 2g.
a kaze da nije radio puno. Ja sam na vodi ako ne svaki onda svaki drug dan, znaci koristim ga ali neidem na duge relacije 2-3km uzvodni i 2-3km nizvodno. Nisam imao nikakvih problema samo sam promjenio impeler tj  :red_indian: ga je mjenjao :icon_thumright:. Preko zime na -5 pali kao mina povucem 1 drugi puta mali radi kao zmaj. Malo zbrenca poklopac ali zanemarivo...
Mislim da ljudi napljuvase po Parsunu ali meni je dobar! :hi:

umpahpah

ko bolje nije vozio njemu je super!!!!  :rofl2: :rofl2: :rofl2:

vedro

Ima, ima boljih ali su stalno kod majstora :stripii: :stripii:
Sa Parsunom ni djelovi nisu skupi!!

maverick

Zanemarimo stavku da ih prodajem...i dalje tvrdim da su iznimno povoljni i pouzdani...nisu yamahe ili honde ali ne zaostaju puno...svi problemi koji se pojave vezani su iskljucivo za motore koji su bili koristeni na moru...tu kod nas gdje je eksploatacija normalna...gdje se ne panula deset sati dnevno su vise nego odlični...dijelova ima...nisu skupi...itd itd....

šajzika

vidim stigla i 20tka    :ok:

Audentes fortuna iuvat

maverick

Jedna otišla prebrzo...slijedeci tjedan ide jedan za kolegu ali ce se zadrzati koji dan tu pa budem malo vise poslikao, upalio, snimio itd...heben motorin  :ok: