Monarch-DOK

Autor kawasaki, Studeni 22, 2012, 23:33:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Mariorhr

Ja se ispričavam ali ne znam zašto sam odmah pomislio na Gorana...ti prijatelju Kanisteru iz Bajine Bašte ili odakle si već očito da nemaš pojma o čemu pričaš...upadaš na Forum i odmah prvi post u temu i pljuvanje, kultura ti je stvarno na nivou...imam Dokovih voblera od samih početaka do dan danas i svi su isto rađeni...Bombic,Heps,Pitch samo su jedni od voblera na koje sam imao hrpu ulova i nikad ni jednog problema...idi brate negdje dalje pa liječi svoje osobne frustracije

Mudri

Ajde ako mu nevaljaju Dokovi vobleri ali ne kužim kako može reći da su ove nove lumbalon rapale dobre,izgleda da se čovjek kuži u voblere  :stripii:

dus

karnisteri su mi uvjek bili smjesni ! to mi je baba rekla  :baba:

dus

nemojte brisat nista od karnistera !  :toothy12: ovo je jedini karnister s nama !  svako je dobrodosao kao pecaroš !  :hi: !

Slaven

Kad samo skuzi di je tako :stripii:

dravski pecaros

svi smo mi pecaroši..samo je VESELI KANISTER  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

tole

kawasaki

a coek bas imo dobre namjere  :stripii: :uf:
Brzi od Bolena.

jura

Da su pojedinci dobro nagradjeni za reklamu ta mu je toćna   :hi:

maverick

A sta se bunis...dobijes vise reklamnog materijala nego cijeli foruma  :stripii: doniramo ti kao da si dosao s poplavnog područja  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jura

dragi kolega manje viagre djeluje ti na pamćenje  :stripii:

Blinkeras Međimurje

Ovdje se pisu samo pohvale za Dokove mamce ?

Slaven

A sta da pisemo, bar ja, gume su ok, lovne, cjenovno pristupacne,materijal od kojeg su napravljene je ok, vobleri lovni, ima di koji koji se pokida, balans, pakta itd itd... Hebiga i kod rapale ima falsa, a o ostalim lokalnim prizvodacima varalica da i ne pricam :hi:

TonyC

Citat: Blinkeras Međimurje  u Siječanj 28, 2016, 03:26:43
Ovdje se pisu samo pohvale za Dokove mamce ?

Mamce DA , Doka NE     :rofl2:  :stripii: :rofl2: :stripii: :rofl2: :stripii: :rofl2: :stripii:

rj

to je to.....tema su mamci ...vobleri , jerkovi , zare , shedovi, twisteri
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom