Apsurd pravilnika na naš način

Autor šime, Siječanj 07, 2014, 21:32:59

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Rekoh da ga poznam osobno i siguran sam da radi za dobrobit parka...a to je u ovo vrijeme najbitnija njegova uloga  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Ja uopće ne sporim o tome što ti govoriš, ali otvoreni Dunav nema veze sa tim, vezano za naplaćivanje posebne dozvole, ta mogućnost im je kroz zakone ili ti pravilnike i propise dana upravo kako bi namakli određena financijska sredstava. A Država je mogla i može maknuti ribare iz tog dijela i bez Parka prirode. Puno je tu interesa i pogodovanja, i uvijek se sve slomi preko leđa običnih malih građana.
A da imaju puno većih mogućnosti naplatiti sadržaje parka imaju samo ne znaju to odraditi, i ne zanima ih kad je ovako lako naplatiti dodatne dozvole i za otvoreni Dunav.
Neću sad o tome jer bi otišao u off, ali jedne godine smo kum i ja bili u upravi kopačkog rita i trebali organizirati trodnevni boravak za 50 ljudi popularni team building, ali bezuspješno, uopće nisu bili zainteresirani naplatiti ljudima boravak tri dana i približiti im kopački rit, a 50 ljudi tri dana nije ma novac koji bi oni ostavili. A puno je onih koji bi posjetili kopački rit da im se ponudi nešto normalno, i eto ti novca, ali zašto bi se previše trudili kad, ih malo malo pomogne država pa imaju i lakše načine financiranja, poput tih dodatnih dozvola.

Jožef1

Pitanje je, Tko svojata pravo na Dunav, Dravu, Savu itd., Zaradi čega se ne smije pecati sa jednom ribolovnicom na spomenutim rijekama  :sha: Zar te rijeke nisu u Hrvatskoj  :icon_scratch: Drugo; previše ima ribolovnih društva, barem u Baranji. Ma skoro svaka Općina ima svoje društvo  :uf: to je skroz ludo  :takoje: Jedna dozvola za jednu županiju, te smanjiti društva za 50%. Mi smo nekada surađivali sa Parkom Kopački Rit, poznata nam je dobro njihov način (ne) rada i odnos prema  pametnim prijedlozima. Ako nešto ne kapne u privatne đepove.....  :hi:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

miha

nikad se to neče desiti nikad nije premalo. državi treba još više zato je to i tako .što više društava više državi ide a za sve ostalo ih nije briga.

miha

stari sindikalci promjenili slike i zastave prilagodili se situaciji i sad uživaju u bespaltnoj klopi i cugi a za probleme niko ni nemari .privredni ribari . jedinstvena dozvola .krivolov .....

Jožef1

Znaš miha, pitam se- što bi učinila društva npr. na godinu-dvije nitko ne vadi ribolovnicu  :clap2:

Jožef1

Citat: miha  u Rujan 18, 2014, 12:50:14
stari sindikalci promjenili slike i zastave prilagodili se situaciji i sad uživaju u bespaltnoj klopi i cugi a za probleme niko ni nemari .privredni ribari . jedinstvena dozvola .krivolov .....
to su ljudi iz prošloga sistema - lako ćemo- a pred očima im crvena petokraka  :flasica: :red-card: što oni znaju o zvijezdi Danici - kada se uortačili sa samim  :vrag:

maverick

Citat: Jožef1  u Rujan 18, 2014, 12:50:40
Znaš miha, pitam se- što bi učinila društva npr. na godinu-dvije nitko ne vadi ribolovnicu  :clap2:

To je početak... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

miha

Citat: maverick  u Rujan 18, 2014, 13:05:42
Citat: Jožef1  u Rujan 18, 2014, 12:50:40

To je početak... :ok:ništa apsolutno ništa malo bi se čovali i onda bi krenuli sa sjednicama a putni troškovi i besplatna cuga i klopa ide i dalje .mislim da bi im bilo i bolje nego sada BEZ BRIGE I PAMETI ....

Kugla

Čovali bi se oni i te kako da im nitko ne kupi ribolovnicu, jer od toga žive i piju i jedu

maverick

A ne znam ...bojkot bi za početak bio dobar ako bi bili složni...

šajzika

Nema sloge u rvata. Svako gleda svoje dupe i jaki smo na rjecima
Audentes fortuna iuvat

miha

Citat: šajzika  u Rujan 18, 2014, 13:35:08
Nema sloge u rvata. Svako gleda svoje dupe i jaki smo na rjecima
BRAVO kolega ....  :clap2:

maverick

miha

tako je imamo ovaj forum i kukamo ....