veličina gume zimi

Autor genjura, Studeni 24, 2012, 16:13:58

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

silure

i da nece capiti velikog mamca a... hehe

twister011

Nekada hoce a nekada nece. Nije bas tako jednostavno.
Jesenas je na Savi stuka, pa i krupna mnogo bolje radila na pesa nego na bilo koji drugi keder. To se desava i kod smudja, soma i bilo koje druge ribe.

silure

tocno je da u neim periodima riba ima slabiji metabolizam odnosno sporiji i vecu pljen teze probavi....zato trazi manji...to je tocno...

rj

nema pravila ...neki dan sve živo izbaco ni kvrc ....stavim orku 9 cm i 5 kom za sat vremena ...dođem drugi dan ista pozicija ...naravno startam sa dobitnom kombinacijom ni kvrc ...menjam dekore nula bodova ...reko nema ga više ovdje ...probam slotera 12 cm ..tup 3 kom.  :icon_scratch:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

mossi

Pre par dana sam naparvio ršum sa nekim somićima i smudjevima 4 na RJ gumu sa rebrastim repom  :notworthy: i jedan na DOK-ov sloter.
Sledeći dan ništa, pre neki dan ništa na šeda, gomila svačenja gume na kosača i glavni zgoditak na šedtvistera 15cm.  :toothy12:

rj

to ti govorim nema pravila ...prilagodba je kljuć uspjeha ...

mamijo

( i ove zime - do sada ) RJ shad mi je na Dunavu :thumbsup: najvise doneo udaraca! Retko manju varku od tih 10+ cm od toga i bacam. POnekad Slotter 9 i Orka Oskar 8 .... al to samo "kad se vadim" ...

nisu neki gabaritne ribe, niti se vidi dobro shad .. al to jeste RJ ...

Josipe nemo' da te nema u Apatinu u martu!!! ...  :hello:

PS Nije reklama majkemi - istina ziva :)
Ako se nesto desi, desice se u sumrak, a mozda i nece 100%

rj

i Leonarda ....Pikasa ....kasno su shvatili  :toothy9:

dravski pecaros

Citat: maverick  u Prosinac 10, 2013, 21:22:45
Krkani  :icon_biggrin: mjesec dana lovim na 5-8 cm ...ako ulovite po kojeg smudja otvorite ga , pa vidite sto ima u zeludcu...nije zgoreg da se po tom ravnate  :thumbsup:
ovo potpisujem ne samo smuđu..svaku vecu ribu kad cistim gledam sta ima u zelucu ili crijevu šaran posto nema želudac

mossi

Citat: mamijo  u Prosinac 11, 2013, 14:40:47 Josipe nemo' da te nema u Apatinu u martu!!! ...  :hello:

Neko nešto organizuje?!
Jel sam pozvan?  :walk:

mamijo

Ma ja i Josip tu nesto ...  :occasion14:

Brisite off slobodno  :glasses9:
Ako se nesto desi, desice se u sumrak, a mozda i nece 100%

Greys

Zadnjih dana što hvatam, 10-12cm gume

maverick

Netko gore napisa prilagodljivost i kombinacije...danas uzimao sve u gabaritima 14-15 cm....i nije bas htio malu...zadnje vrijeme obrnuto...a da skuzis danas da znam da lovem s velikim gumama  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TopMix

Nije bitno da l je leto ili zima. Velicina gume se bira spram komada ... 8)

Greys

E zato nosit 2 pune kutije guma, pa će se nešto iz menija naći