Rad ribočuvarske službe

Autor maverick, Studeni 24, 2012, 19:11:27

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 12 Gosti pregledava ovu temu.

zrinkoos

ponavljam ISKLJUCIVO SMO VOLONTERI znaci nije nam to posao,nemamo smjenu  za odraditi,ima nas 10tak ostalo su lokalni na koje se ne mos osloniti,i tu ima onih koji ne koriste znacku za vlastite interese ali ti su rijetki,i toga smo svjesni!!! sredstva su nam ogranicena to je jos jedan razlog sto ne mozemo provoditi vremena na vodi koliko bismo htjeli a kamoli morali biti da bi nesto pohvatali i to je razlog sto uvijek je pomoc sportskih ribolovaca neophodna,Pero je danas na vodi ujutro,Djuro dolazi poslije Marko i Jovo noce pa su pokrili jedan teren i tako dalje i svi su  SAVJESNI nije im u interesu samo njihov smudj njegova kila njegovih 50 kuna nego da se GABRIJEL sa strujom,plinom,trokukom,strukom,mrezom kazni za ilegalan lov!!! Pa se sad prelistajte svi vi koji imate primjedbe koliko puta ste mogli nekog(kuma,bratica susjeda) sprijeciti ili nekog "no name" da unistava ono u cemu svi uzivamo!!!

Kugla

Još će se Zrinko naljutiti na mene  :grave: neču više pisati o čuvarima jer opet kažem nije im lako i vjerujem da Vas ima poštenih. Nego kad će mo na kavicu, nije ti valjda prisjelo pivo na ušću pa sad ni na kavu da odemo  :be happy:

zrinkoos

pa rekoh ti ja sms majka,ili pp za sutradan,pa ako sam u pokretu kava nije proble cakstovishe dapace,sljedeci tjedan sam svaki dan u osijeku pa se cujemo,recimo utorak ujutro???

Kugla

Nema beda javim se jer sljedeći tjedan malo do Ðakova i Vukovara a ostatak posla po Osijeku i okolici pa se svakako vidimo.

maverick

forum je javan..vidim da imas prituzbe...iznesi ih tu, napisi nam na pp pa da vidimo sta i kako...ovako prazne price ne priznam..ne vezano samo za nas dio vec i za ostale dijelove rijeke drave.... :icon_thumright:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rajo

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Kakva je zakonska regulativa odnosa ribočuvarske službe i policije ili rendžera? Imate li već kakva iskustva.

zrinkoos

sa rengerima nemam neka iskustva a sa mup-om odlicno,bezuvijetna podrska gdje god da smo dolaze na poziv u najkracem mogucem roku!!! Bilo kakvu akciju predlozimo uvijek su za da nam budu podrska,nemam primjedbi na njih!!! :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Retfalački mačak

Imam informaciju da je "obračun" sa ribokradicama, ribolovcima riba ispod mjere, ne dopuštenim načinom ribolova, na području Ðakovštine, na visini. Sudskih, vrlo ozbiljnih presuda je puno. Kazne vrlo velike. Članovi rade zajedno sa čuvarima.

dravski pecaros

E OVAK IMAM PITANJE..SAD JE KRAJ GODINE I DALI JA SMIJEM SA OVOM KARTOM PECATI DOK NEBUDU DRUGE U PRODAJI..JEL PROSLE GODINE SAM TEK POLOVINOM 1 MJESECA OGO KUPITI KARTU NIJE BILO KARTI

maverick

Ovisno od drustava do drustva , kod nas predprosle godine nije bilo karata..ove je bilo...inace ne bi smio bez karte ali nece te nitko u zatvor zbog toga..

P.s iskljuci caps lock  :thumbsup:

dravski pecaros

ok..jel sam  doma od 2.1 pa bi mal do usca iso pecati a neznam kako je stanje da me cuvari nezezaju...

maverick

mislim da u najgorem slucaju ide upozorenje pa onda kupis dozvolu...ali mislim da ce sad biti i vise kontrole...ide haklanje i slicne zezancije

dravski pecaros

ja cu mu ljepo dat pa nak pise a mozda i dodu dozvole moram u zajednici valpovo viditi...novci su vec spremni za kartu  :icon_thumright: