Rad ribočuvarske službe

Autor maverick, Studeni 24, 2012, 19:11:27

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 12 Gosti pregledava ovu temu.

kawasaki

pa mozes kupiti od ribocuvara dnevnu kartu ako ti dodje zar ne?  :hello2:
Brzi od Bolena.

dravski pecaros

mogu ali nezeli davat 60 kuna za dnevnu ..kad imam kartu za to podrucje...

Kugla

Ma dravski ne brigaj neće te niko za par dana kad vidi da imaš prošlogodišnju a još ako se i zna da nove recimo nisu krenule u prodaju ne brini pa i ribočuvari su samo ljudi!

dravski pecaros

ma pitam ovako...moze on pisat prijavu kad 15 dana imas da izvadis dozvolu da bi te mogli kazniti...

raso

Ponesi staru sa sobom i ako ti budu prigovarali izvadi dnevnu, inače ribolovnice za 2013. su u ZŠRD Osijek.

jura

A jesu brzi banditi kad treba uzet lovu :angry4:, da su bar tako aktivni i u drugim stvarima :laughing7:

maverick

kad bi bili brzi kao sto ti zelis...tesko bi se omastio o smudja  :toothy12: :thefinger:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jura

Kako si se našao prozvan u ovoj prići :icon_biggrin:, ovaj put nisam mislio na ribo ćuvare nego one smutljivce iz zajednice

maverick

uvijek brz...i na vodi i na obali...jesi vidio sliku kad krecem u lov na lopove  :toothy12: :toothy12:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

zrinkoos

ribolovnice za 2013 su vec davno u ZŠRD Osijek,sad dal su drustva odnosno njihovi predsjednici ih pokupili to ne znam,ali su duzni to da vec od 01.01.2013. imaju u prodaji vazece ribolovnice!!! Ako se zatekne osoba u ribolovu sa starom ribolovnicom od 2012. godine imamo toleranciju tih nekoliko dana sijecnja dok budu place,mirovine etc !!! Zato kolega nemas brige!!!

dravski pecaros

e to me zanimalo zrinkoos..jel ja spadam pod zajednicu valpovo i nema nikada tamo do polovice 1 mjeseca dozvola...a vec je spremno 450 kuna za novu.. :icon_thumright:

MIF

Citat: maverick  u Prosinac 24, 2012, 21:09:25
uvijek brz...i na vodi i na obali...jesi vidio sliku kad krecem u lov na lopove  :toothy12: :toothy12:

Ništa od toga,dok god nema M-48 u ladji..... :love5:

maverick

kod nas je vise manje pitom narod..nema potrebe za takvim stvarima..ipak ja i zrinkoos sa po stotnjak kg uvjerimo sve problematicne na mirno rijesenje...i cak nema potrebe ni za vecim motorima jer ne bjeze... :icon_biggrin:

MIF

Kod mene...ma rokaju te brate automatskom puškom.Biće naslov jednog dana-napali Raju ribočuvara minobacačem...Ionako se koordinate znaju :toothy12:

maverick

Na dravi bar u nasem dijelu nema tih extremnih budala...sve ide mirnim putem i sve u suradnji s policijom...vise problema stvore "normalni" pecarosi nego lopovi