Rad ribočuvarske službe

Autor maverick, Studeni 24, 2012, 19:11:27

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Debeli šef

malo je roma među nama ali smo svi cigani.  :stripii: :stripii: :stripii:

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

veco

Neki dan pricam sa kuharom jednog poznatog restorana, otvoreno kaze da kupuju ribu na crno. Pretpostavljam da kad to nebi radili, krivolova bi bilo u puno manjoj mjeri
Rođen da pecam a tjeraju me da radim!

rj

evo danas na OS pijaci smuđevi 15-20 cm ...akcija ....sve PP orakovica ...di je sad inspekcija
da podsjetim to su ulovi onog gospodina sa TVa toliko o "kodeksu" alasa  :hi:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

pajdo77

Takve neće kazniti ni da smuđevsku ikru prodaju. :pirate:

Darkestrah

Pa zasto ne nazoves inspektora?
I love the smell of napalm in the morning. Smelled like...victory.

maverick

Mislim da su to kume ribnjičarski  :sha:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

šajzika

Mislim da su iz uzgoja i kao takvi se smiju prodavati
Nemoraju biti u mjeri
Audentes fortuna iuvat

alex7777

No

:eek: gledajući ove smuđiće na akciji po 95 kn .pade mi na pamet ideja.
ako još postoji nekakav organizacijski odbor za zaštitu rijeka i ribljeg fonda.

možete od ministarstva poljoprivrede tražit povećanje poticaja za proizvodnju smuđa.

tim potezom bi nestao interes za privredni ribolov i prodaju ribe na crno.
prestala bi razno razna moraliziranja,polemiziranja i nepotrebno dizanje tenzija.
mogli bi opušteno ići u ribolov i druženje s prirodom
cijena bi pala drastično i to bi bilo dobro za sve narod bi imao kvalitetnu ribu a s rijeka bi pao pritisak.  :uf:

šajzika

Iskreno zgadilo mi se sve oko ribolovne zajednice i ostalih stvari
nisam htio vise nikad komentirat u ovoj i ostalim temama tog tipa ali nemogu presutit tj. ne prenjeti izjavu dimnjasevica

Znaci povela se rasprava kako do 3 mjeseca nece ribolovna zajednica biti u stanju izdat ribolovne dozvole
i sad ide ono prepiranje,
nema ribocuvara ko ga jebe,
dok ne daju u prodaju važi stara i slicni komentari
i tu se javlja nas precjednik

nadalje javno se ispricavam osobama sem dimnjasevica koji je "javna" osoba u citiranju, konverzacija se povela u smjeru , ko ga hebe svejedno nema ribocuvara i dobijaju momci ovakav odgovor

i dalje se predstavlja ko predsjednik , nespominje stecaj ni ostalo 
Audentes fortuna iuvat

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ibro dirka

Prati li tko seriju RUGGED JUSTICE na Animal Planet? Ameri imaju odličnu službu protiv ribokradica i lovokradica...kad bi se mogla ova naša država ugledati na njih...

maverick

Na sta da se ugledaju...nasi s takva vrsta ljudi da kad bi radili nesto a da je u skladu s zakonom, vjerovatno bi se zacrvenili, naucili su da prodaju kopije dnevnih ribolovnica, naucili su da kradu novac za gorivo, naucili su da kradu zapljenje mreze, naucili su da prodaju smudja....aaaaaaaa sam cekam da nekog sretnem od njih na vodi....ala ce netko da zavrsi da nisam nece znati sta ga je snaslo  :stripii: