Rapala

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 14:58:15

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Lak u spreju i umjetnicka ruka  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Svaka čast, ovako na prvu jako dobro izgleda  :icon_thumright:

Lomnica_city

Nesto sumnjam da si ga bas Bog zna koliko otezao tim epoksijem, ako nisi hteo da ga busis pa kitujes pre farbanja, mogao si da iskoristis ili malo teze udice, ili jos bolje da na vrat udice stignes malo olova! Eno ima plovkaroskih spiralnih recimo koje samo "navijes" na vrat udice, ili ona duguljasta kao kiflica, mada njima treba da napravis kanal prvo, tj jako da stisnes da se usece vrat u prorez.

maverick

stavio sam otezanje od 2 grama s jedne strane...ono okruglo samoljepljivo sto je islo cini mi se uz stare thunderstickove..pa onda presao epoxijem...bas fino tetura...probacu....tko zna... :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Lomnica_city

Imam i ja to negde, nisam mogao da nadjem kad sam otudjio Thundera nekom, pa sam posle nasao, pa opet izgubio, ali nisam verovao ni da ceo onaj list ima ukupno 2gr otezanja, kamoli 1 tacka!?

maverick

ne znam zasto ali ostalo mi u glavi 2 gr, imam jos koji pa budem vagnio

milan-so

Nisam skontao  :icon_scratch:
Sa tegom si hteo da mu popraviš rad ili si hteo da mu daš "ekscentar" efekat?

maverick

Ma malo da se izvrce van pravilnosti...igram se...sta cu... :icon_biggrin:

Kugla

Ma kako god se izvrtao, ako je smuki u blizini maznće ga bez problema.  :icon_thumright: A bojanje je prva liga :icon_thumright:

maverick

Imam par komada koje pokidao som..pa ih polijepio...pofarbam pa se igram...dok ne dodje opet neki som

Kugla

Zadnje vrijeme i ne idem često i dugo na pecanje, ali moje napadaju samo one Greysove ribe  :angryfire: a oni ih ne mogu pokidati.  :icon_thumright:

Greys

Gle, bajkoš i bucovčina su dvije riječi, Greys vata bucove  :icon_biggrin:

Kugla

Citat: Greys  u Rujan 06, 2013, 22:46:16
Gle, bajkoš i bucovčina su dvije riječi, Greys vata bucove  :icon_biggrin:
Ajd nemoj kakati  :violent1:

sm

Citat: maverick  u Rujan 06, 2013, 20:54:09
stavio sam otezanje od 2 grama s jedne strane...ono okruglo samoljepljivo sto je islo cini mi se uz stare thunderstickove..pa onda presao epoxijem...bas fino tetura...probacu....tko zna... :thumbsup:
Mozes li mi reci gdje stavis olovo tocno na ssr?

maverick

S bocne strane..pola ispred pola iza grudne karike...slikacu...a snimicu i ako fino baca dok se vodi...ne moras nista da drkas sa stapom