Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Jožef1

maveriče, dali se počelo malo smirivati tamo kod tebe, jer po slikama uhhh
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

maverick

Drava u Os po mjernoj postaji stoji na 513...no medjutim kod nas uzvodno akumulacija se dize...bent nesto malo iznad naselja je popustio jos prekjucer...tako da voda ispod mog dvorista nadire s dvije strane.....danas poslijepodne pokusacu kanuom otici do zrinka i do naselja......
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

ja bio sad do karasice i pocinje polako opadati..ne puno ali opada...

maverick

Kod jelengrada je pala dva-tri cm...drava stagnira s tim sto je u jednom trenu uvatila i 514...za sat vremena ja i toktiz krecemo kanuom na Dravu do naselja , čuo sam se s Zrinkom....konstantno vojska i hr. vode brane novi nasip i sad je vec sav vlazan tako da se boje da ne popusti..Mada javimo kasnije iz prve ruke
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

maverick

Sad se vratio s Drave....s mjesta oko mog i toktizovog flosa drava je presla preko i tece u dosta velikioj duzini...samo naselje jos nije pod vodom, pumpe rade...vojska i vatrogasci rade na smjenu...brane koliko mogu, trude se...veliki posao odradjuju, bili smo s Zrinkom na kavi. Birtija uredno radi....
Problem je sto se novi bent puni vodom i dosta je mekan...koliko ce jos izdrzati to ne zna nitko ....

Kugla

Uh dođem u iskušenje da napirim onaj čamčić od prije par godina sa dva mala vesla pa da se okušam do birtije, jedino neznam jel stanem još u taj čamčić  :alas:

maverick

Policija ne dopusta prolazak civilima...ja i toktiz smo morali kroz sumu

Kugla

Ma kad vide što ide prema njima pustiti će me, jer od mene neće ni vidjeti čamac  ;D

maverick

Tvoja sexualnost tu dolazi do punog izrazaja   :icon_biggrin:

Kugla

Pa ako radi kakva policajka na to ciljam  :toothy10:

toktiz

Voda je tolika da se nema gdje fosna staviti.

vedro

Danas na tv-u gledao naselje Josipovac,prikazan i jedan flos...mozda Maverikov :toothy10: ljudi izgleda da je vrag odnio salu Drava postaje opasna :sad10:

Kugla

Opasna je već dva dana, a još kažu barem dva će biti ovako.