Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

Harley

Pajdo, i to stabilizator od tri kile, moj je bio plavi , a daljinski bila stara ručka od metle i gledali samo dnevnik i onda je izašla serija Vlak u snijegu, ako me pamćenje služi 😇🤔
Living your dreams, do not dream the life

pajdo77

Ja sam 65-o godište i tada smo imali tv. Sjećam se da je bio siv,težak ko aparat za varenje,crvena lampica,prekidač i kabl tko zna koliko puta krpan izolir trakom😂. Jučer mi nestade hidroinfo,danas'novine hr'. Nit vidim vodostaj nit mogu pročitat jel ide neki val. Reko bi da je neka neispravnost sa tim mojim mobitelom😂

Harley

Citat: pajdo77  u Kolovoz 04, 2023, 07:48:17 Ja sam 65-o godište i tada smo imali tv. Sjećam se da je bio siv,težak ko aparat za varenje,crvena lampica,prekidač i kabl tko zna koliko puta krpan izolir trakom😂. Jučer mi nestade hidroinfo,danas'novine hr'. Nit vidim vodostaj nit mogu pročitat jel ide neki val. Reko bi da je neka neispravnost sa tim mojim mobitelom😂

Jbt, pa ti si deckic mladi.
Living your dreams, do not dream the life

pajdo77

madmax

dravski pecaros

Ovo ako se ostvari biti će jako zajebano
 Drava Belišće

pajdo77

Ko Noa u bibliji. Djecu i kućne ljubimce u čamac,ženu na luftić pa kak joj bude i čekat da opadne,tko nema čamac a hebiga,nek maše ručicama😂

maverick

Ako se ovako sastave Drava i Dunav...moglo bi biti i napeto...nadam se da ce se nesto promjeniti u narednim danima
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Kažeš napeto, biće i više od toga ako bude porast po prognozi, za Osijek kaže da ide do 420 cm, ako se dobro sjećam kad je bila ova zadnja velika voda da je bila oko 350 ako se ne varam a skoro je izlila kod vikendica, tako da napeto je blaga riječ

pajdo77

Punica mi druga kuća od Drave. Možda ova voda nešto dobro i donese tj odnese. :stripii:

pajdo77

Čitam da su krenuli sa postavljanjem box barijera u naselju Karašica kao i da predviđaju kako će na lijevoj obali gdje uvjek kod višeg vodostaja poplavi šetnica na istoj biti metar vode. Valjda neće nekako do Zološkog vrta.

Kugla

Bio jutros do čamca i neki kamion vozio dolje neke vreće ili što već, bio i neki bager od firme Vuka d.d. tamo valjda je to to

maverick

To su žičane kocke oblozene tkaninom...stave ih i samo nasipaju pijesak u njih...kaze taj lik da moze ici do tri metra u visinu. Najgori trenutni scenario je da ce naselje biti 70 cm pod vodom ali kaze da se to mijenja iz sata u sat i da su prognoze puno optimističnije nego su bile jutros i da se nada da nece ici tako visoko ----okacim sad sliku...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

pajdo77

Kažu da su prije par dana već počeli prazniti akumulacije tako da kad grune vodeni val ipak ima prostora da ta voda krene nekom ujednačenom brzinom i količinom koliko god to bude moguće. Sve zavisi od količine koja će stići od gore.