Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

bb

Ðaba tiskanje kad vjetar ubija,samo gledam kad će me kako drvo poklopit,onak po pol čamca

Kugla

Prestati će i vjetar ne može ni on dovijeka, ovo kako ovih dana piri je baš previše

šajzika

Bas gledam predvidjanja su da ostaje sljedecih 6 do 7 dana ovakav vodostaj.
Ljepo riba radi pri ovom vodostaju . Bit ce ljepo i iduci vikend
Audentes fortuna iuvat

maverick

Samo da se ovo smece očisti
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slaven

maverick

Ma nesto pluta...blato neko....nemos ni pecati normalno
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Citat: maverick  u Travanj 13, 2015, 20:36:58
Ma nesto pluta...blato neko....nemos ni pecati normalno
Citat: Slaven  u Travanj 13, 2015, 20:25:34
Kakvo smeće

Toliko ima šarana da njihov izmet podsjeca poglavicu na blato  :rofl2: :rofl2: :rofl2:
Audentes fortuna iuvat

šajzika

Koja su predvidjanja za sljedecih par dana 200 250 ?
Audentes fortuna iuvat

maverick

Za sad 200, ali ček sutra prijepodne dok stane kisa pa vidimo koliko je gore napadalo

maverick

Vrbovka pada, moslavina i miholjac ulaze u stagnaciju...eto onda i nama sutra nekog opadanja ako dunav projuri o ne napravi neki zid ali mislim da je i Batina u nekom svom skoro maximumu pa da ce opadanje Dunava poceti za dva dana...

Kugla

Odlično, taman da se vrati di treba za prestanak lovostaja  :ok:

Smithwick maniac

Bio sam danas u Aljmasu sredit camac.
Je mutan Dunav ali ne onoliko koliko sam mislio da ce biti "blatan".
I ne nosi puno sr...!
Drava je u puno gorem stanju.
Po mojoj procjeni za 10 tak dana ce se moci na Dunavu uredno pecat.
Jbg. i to je puno za cekati!
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

maverick

Moci ce i na Dravi cim se povuče iz šume....Miholjac je krenio dole...sad ce to iscuriti...a Dunav...ja planiram da ce se moci za slijedeci vikend

maverick

Belišće stagnira...mislim da Osijek ima još dva tri centimetra...mada smo mi ionako do čepa i baš nesto mjesta nema, užasno blatnjava i nosi sve i svasta. Ako sve bude ok ode nocas prema dole....u gornjem toku opada i to po par cm na sat

maverick

Josipovac stoji u milimetar od jutros...Os nesto sitno narastao a Belišće krenilo dole....tako da ovo je valjda bilo to...sad idemo polako u normalu