Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Evo nema pet minuta kako sam došao sa Drave,izleda da još pomalo raste,nisam gledo vodostaj,brza,mutna i pliva ona pjena po njoj,jedino što za razliku od ovih dana nisam vidio da pliva kojekakvo drveće po njoj,valjda je već voda pokupila ono koje je palo kada je počela rasti.

miha

malo raste pa ti se šališ....

maverick

Osijek je negdje oko 150 a ide jos metar gore
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Pa Miha nije to puno,od jučer navečer došla 15-ak centimetara,zna dolaziti par centimetara na sat. Ako dolazi još metar to će biti negdje na trećini benta kod mene,jer su ga pola skinuli zbog kolektora.

kobac

ti bi mogao plivati ako ne ove, onda nagodinu sigurno

rj

Citat: pajdo77  u Listopad 17, 2015, 11:03:11
Pa Miha nije to puno,od jučer navečer došla 15-ak centimetara,zna dolaziti par centimetara na sat. Ako dolazi još metar to će biti negdje na trećini benta kod mene,jer su ga pola skinuli zbog kolektora.

uduplaj došla je 30+ cm
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

pajdo77

Evo gledam jutros vodostaj i jo je došla noćas. Ima li netko podatke koliko bi još trebala rasti. Ovi veseljaci što rade kolektor mi počupali klinove iz benta za koje sam vezao čamac. Sad ga ne mogu vezati više nego još možda metar a onda mi nema druge nego punicu na bent pa nek drži štrik dok voda ne opadne :stripii:,i tako ne zna šta bi sa sobom od dosade :rofl2:

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

miha

po mađarima drava belišće 21.10 -414 ...danas je 356 i raste naravno...

pajdo77

*ebo je ćaća znači još dolazi,al će se sad haračit ako se razlije po kojekakvim šumicama i rukavcima. Bit će "pecaroša" u šumi ko da se ide gljive brati. Njima takav vodostaj pogoduje.

ibro dirka

Ja bio jutros sa kumom. Ja imao jedan udarac a kum je na mog voblera zakačio nešto krošnjasto u dobrom protoku pa je morao rezat špagu da mu cijelu ne izvuče...Drava ogromna i raste na očigled...

pajdo77

Ma ni ne ide mi se na tu vodu pecati. Ne zbog same visine vode nego zbog toga što je taka nikaka i nosi svakog vraga.Da dođe još metar onda u Gregorićev kanal tu između mene i Nemetina valja otići zabaciti,voda se izlije pa bude bjele ribe tko ju voli pecati a ne zapinje ti granje kad se usenguješ. Doduše ja sam i tamo slabo hvato i u pol "sezone", *ebi ga val da sam krivu prihranu koristio :uf:

maverick

Drava Osijek...tu ce biti jos ovo crveno jer dunav ce u neki sitni porast....u gornjiem tokom drava je u opadanju ...Pa bi za 5-6 dana i kod nas valjda trebala u opadanje i to neko naglije....

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Nema mi druge nego punicu na bent pa nek drži čamac dok to ne prođe

pajdo77

Dokle će više padati? Treba seliti iz ove kišne šume. Nisam siguran da bih više znao ni sunce nacrtati,zaboravi čovjek sa vremenom.