Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Presušila da bog da. Naraste dva metra a onda opet opadne metar i tako se stalno igraju ventilima na branama uzvodno.  Kako pecat kad na sat opada centimetar ili dva a sutra opet u porastu? Još i ovaj vjetar piri ko blesav cijeli dan a i sutra će. Ma gadi mi se ovo vrijeme i vodostaj. Kraj svibnja a drek od vremena.

maverick

Ako si konstantno na vodi onda ces utrfiti bar jedan dobar termin  :stripii: kisa je padala gore i to obilno ovih dana...tako da trebalo bi da dodje koliko prognoziraju...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Bolje da mi je hobi paraglajder a ne pecanje,bar bi svaki dan uživao u vjetru,ovako nje ni na Katmanduu pirilo 2007-2008 godine.

rale2505

Citat: pajdo77  u Svibanj 24, 2016, 20:27:55
Bolje da mi je hobi paraglajder a ne pecanje,bar bi svaki dan uživao u vjetru,ovako nje ni na Katmanduu pirilo 2007-2008 godine.
http://www.24sata.hr/news/trazili-su-ga-cijelu-noc-letio-paraglajderom-pa-poginuo-475552

pajdo77

Više ih se utopi nego padne,mene hebe ovo vrijeme blesavo,nikako da se smiri a i ovi na branama sviraju klincu,čekaju da se napuni do čepa pa onda odvrnu pipu,daj nek potrefe taj ventil da koliko dođe toliko i ode. Ma ja bi njih tamo na onu Huverovu branu poslo da vide kako se to šteluje protok a ne mi tu brljavit

britva63

koji vrag je s vodostajem drave u osijeku kaze nema tri dana vodostaja kk, jer ima netko vodostaj recimo kod josipovca ili osijeka

miha

drava belišće 283 ...sve ide gore bit če i drava belišće 300...

britva63

Citat: miha  u Lipanj 19, 2016, 18:48:00
drava belišće 283 ...sve ide gore bit če i drava belišće 300...
znaci opet novo smece na splavu ni starog se nisam rijesio  :BangHead: :BangHead: :BangHead:

maverick

Na splavu je toliko zapelo da nije kolega mogao ni9 pomaknuti...moraces sutra otici do njega  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

britva63

Citat: maverick  u Lipanj 19, 2016, 18:53:29
Na splavu je toliko zapelo da nije kolega mogao ni9 pomaknuti...moraces sutra otici do njega  :ok:
bogte neki dan sam bio pa je bilo malo dakle ovo se mora premjestiti pod hitno!!! :angry1: taman sam dogovorio grede da to rijesim ,, pa sad opet ,, ma kvragu de trazim dobrovoljce s camcima da mi to premjeste, placam gajbu piva po izboru  :occasion14:

Kugla

Nemam čamac al ako budeš premještao javi da pomognem što mogu

britva63

Citat: Kugla  u Lipanj 19, 2016, 19:13:46
Nemam čamac al ako budeš premještao javi da pomognem što mogu
nema tu ako budem sigruno cu ga premjestiti prokleto mjesto :angry1: , samo da nađem dobrovoljce s camcima da ga usmjere nizvodno, frend jedan prodo camac, drugi umro, treci nije ni spustao camac, e sad neznam kako cu i kad al cu sigurno makar na njega morao montirati motor  i pustiti ga ,, ovo mi je vec prevrsilo zivce  :BangHead:

maverick

Jbg, neki stari peca s nje, čisti on koliko moze, čistimo i mi...ali sad je bas nesto poveće zapelo...nisam bio vec mi kolega javio....

britva63

Citat: maverick  u Lipanj 19, 2016, 19:44:55
Jbg, neki stari peca s nje, čisti on koliko moze, čistimo i mi...ali sad je bas nesto poveće zapelo...nisam bio vec mi kolega javio....
ma sve pet, al stvarno ovo je katastrofa  mjesto postalo,, kako se to promjenilo s tim granjem zadnjih par godina da to vise nije za izdrzati, ja jesam u penziji i volim otici al posto idem motorom kad naumim ujebe me kisa, zato i hocu ga premjestiti nist dalje do zadnjeg splava u naselju, tamo barem nema granja,, i smeca,, polako me godine sustigle a i bolest pa vise niti mogu niti imam snage da ga stalno cistim i pomjeram... nadam se da cemo skemijati to premjestanje

maverick

Od mene imaš jedan čamac, nadji jos jednog i pusticemo je dole...