Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Mislio sam na ovaj tmuran pogled  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

britva63

neznam koji je razlog al izbacili su Osijek iz mjerenja vodostaja jel to normalno ili se meni samo cini glupavo, sinoc ja i zena na promenadi u osijeku isto nema vise vodostaja drave kod osijeka ,,  :sha:
http://vodostaji.voda.hr/

pajdo77

Ja mislim da je to zbog izgradnje te šetnice,mjerna stanica je bila između dva mosta koliko znam a sad ruju i kopaju pa možda zbog toga.

ht

Nema ni Dunava kod Aljmaša, šta se tamo radi  :icon_scratch: možda prave cestu uza Ušće  :stripii: al nezgodnoje jer ne znam mogu li preko Aljmaša proći

pajdo77

Bio sam danas par sati na dravi,pada na očigled. Vjerojatno neće par dana biti baš najbolje za pecanje ali bar će izaći sprudovi pa će biti za kupanac. Sedmi mjesec a još se nisam okupao u Dravi,ne pamtim da je ikada bila ovako loša kupališna sezona zbog kiše i vodostaja.

marinela

Citat: ht  u Srpanj 04, 2016, 19:53:59
Nema ni Dunava kod Aljmaša, šta se tamo radi  :icon_scratch: možda prave cestu uza Ušće  :stripii: al nezgodnoje jer ne znam mogu li preko Aljmaša proći

Može se,danas su prolazili osobnim autima
Bolje biti malo lud nego malo pametan!!!

ht

dravski pecaros

kako bi se drava trebala ponašati narednih 5-6 dana..planirammal intenzivnije hraniti šarana pa ako če opet rasti da nebacam bezveze hranu  :uf:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Sad će izaći sprudovi,plića voda a u plićoj vodi toplije za 1-2 stupnja,tu odma dolazi sitna bjela a za njom i smuđ. No tu je i Pajdo koji će to sve popecat u datom momentu :stripii: :icon_thumright:

šajzika

Ovo kao da sam ja pjan crto graf :stripii:
Audentes fortuna iuvat

dravski pecaros

pajdo77

Gledam na "hidroinfu" slijedećih 4-5 dana Drava ide gore dva metra,počinje opadati negdje 19-og. Dakle ništa od pecanja a za neke ni od kupanja :uf:. Krasno ljeto nema šta. :baba:

Kugla

Kakva je situacija na ušću Karašice u Dravu, do kud je voda, može li se sa obale pecati na ušću?