Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

hvala  :hi: čekam da bude barem 7-8 stupnjeva da krenem hraniti šarana  :hello2:

alex7777

Citat: maverick  u Veljača 09, 2017, 14:57:28
Raste fino...taman da opere svu prljavstinu  :ok:
i svu tu prljavstinu donese u moj "dnevni boravak"  :uf: hebem ti dravu kad raste a dunav šuti  :stripii:

Mornar Popaj

Citat: dravski pecaros  u Veljača 20, 2017, 21:20:38
hvala  :hi: čekam da bude barem 7-8 stupnjeva da krenem hraniti šarana  :hello2:
Dravski i ja krećem na 8 stupnjeva.
Sava mi je sada na 5 a Dunav na 3 ali ide zatopljenje pa računam da bi tamo negdje oko 15.03 moglo biti OK
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

majstor

Najavili za kraj tjedna 17 stupnjeva.  :bye:

joker

koliko je temperatura drave? i gdje se to moze pogledati nek neko okaci neki link
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

rale2505

Citat: joker  u Ožujak 12, 2017, 13:15:19
koliko je temperatura drave? i gdje se to moze pogledati nek neko okaci neki link
http://www.hydroinfo.hu/en/hidinfo/duna.html
kaže drava Osijek 8.4c

pajdo77

Nikako da se počne grijati,stalno te kiše,danas snijeg,sutra ujutro temperature oko nule. To što dalje sve hladnije,sve nešto naopako.

maverick

Takva godina...voda ce biti mirnija za mrijest....sad jos malo da dodje gore...pa cemo imati i koju ribu više.. :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

ma neka riba odradi svoje,meni ide ovo vrijeme na džigericu. Nikako sunca i toplije pa da mogu sjedit na bentu,ne moram pecati,bitno da sam ja na Dravi,odma mi nekako sve ljepše

pajdo77

Sad sam došao sa Drave,ko potok još malo a dok sam izbaco tih par stotina litara vode iz čamca nokti mi otpali. Još gratis piri ko na Velebitu. Treba ići u Sibir ugrijat stare kosti dok ovdje malo ne ugrije.

nekinho

Zar ti nije čamac vani, spreman za krpanje? Zar te nije razbio onaj kruzer što si spominjao?
Drava je niska, čak preniska, ali i to ima svojih prednosti za nas koji s obale možemo promotriti sve  nama zanimljive pozicije i uvjeriti se u kakvu vodu bacamo udice kad je "normalan" vodostaj...

pajdo77

Pa napadalo vode u njega sto litara ovih par dana. Trebo bi ga oribati kako bog zapovjeda a vidiš kako je vrijeme,svaka dva sata pada kiša. Sve mislim možda sutra neće pa ga oribam a iz nedjelje polako krpanje. Navodno će ići temperature oko dvadeset ako ne lažu

miha

ode drava u nebo .....+++++++.....

majstor

Ne mogu se sjetit kad je bila tako mala. I ja imam 2 litre vode u čamcu - idem bacit da se vodostaj digne.  :stripii: :baba: