Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Ja upravo došao sa vode. Dere dobro a mjesta kod mene nigdje do prokopa. Htjeo malo bacati na kamenu kod znakova al ko uzku*ac idu baje sa onim brodom kojim postavljaju bove i naravno taman stignu na svaki kamen prije mene i kose travu okolo. Ima tri kamena i na svakom su stali tako da sam se provozao do prokopa i ajd nazad

majstor

Opet Bakša postavlja bove. I muti vodu.

pajdo77

Gledam u Miholjcu raste 2-3 cm/h,Terezno polje 3-4 cm/h. Ništa se to meni ne sviđa. Bit će blejanja u vrbe tek da nisam kod kuće a na pecanje zaboravi.

majstor

Očekujte 150 cm. Do utorka ništa od pecanja na Dravi.

majstor

Vidim najavu da voda konačno pada za jedan metar.  :hello2:

pajdo77

Kad to stiže do mene?

maverick

A pajdo dok do tebe stigne vec ce je Dunav ici toliko gore da ce je uštopati i zadrzati na ovom levelu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

I mislio sam da će biti tako. Bar da uspori malo ako ju Dunav uštopa pa bi se ako ništa drugo moglo probati bućkati. Ovako imam osjećaj da bi dok se namontiram već bio u prokopu

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

majstor

Drava jućer pala više od pola metra, a do sutra, navodno, još toliko. Dolazi u neku normalu, mrest je prošao, valjda će krenuti i velika riba.   :bye:

maverick

Kod nas je blatna...da se malo izbristri i to je to

majstor

Padala je naglo, ali bila je zamućena. Danas vam šaljemo čistu vodu i velike ribe. :wave:

šajzika

Citat: maverick  u Lipanj 18, 2018, 10:18:29
Kod nas je blatna...da se malo izbristri i to je to
Malo blatna
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Vidim da je pala nekih 25 cm,još da hoće bar 50-100 cm dole i onda može takva i ostati

majstor

Sutra kod nas još 30 cm, ukupno jedan metar u par dana. Još 30 cm i ne moram ići čamcem - mogu Ðipom.  :baba: