Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Darko

ima tu oko Osijeka i uzvodno dijelova gdje moraš ići uz obalu jer su sprudovi po sredini korita
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Da ...bas je zanimljivo cijelim tokom...jedna slika od danas..

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Gledam danas tu našu Dravu...pa to je vode skoro na rezervi...da se svi odlučimo okupati pa to  nema ni za higijenski minimum...ima li neke vode na vidiku ili cemo morati donijeti od kuće ako želimo pecati  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Nisam bio dugo na vodi, pa jel to baš tako mala susjed?

alex7777

ajde ne kmecite i danas dunavom podmornice haraju tako da mada mi fali vode lijepo se peca na dunavu , primamo vas u goste vas sa drave  :uf: al nakratko  :stripii:

maverick

A susjed...mlo bas...ako budes isao ponesi koju litru... :stripii: Alexx..dolazim u goste kad malo zahladi  :uf:

Kugla

Susjed ma ponesem koju litru vina, a Alex, neka nas ugosti na fišu, a pecanje ako se stigne, naravno sve kad prst zaraste, još šepam  :ok:

im84

Dunav ce jos padati. Sada je Batina na -24, vjerujem na oko -50cm.  :eek:
#foxrage
#fox_rage_fishing

majstor

Jućer Drava najmanja od kad se sjećam. Još imam skuhanih žitarica i bacam, ali lagano prelazim na grabežljivce.

TonyC

Netko je izvadio čep. Iscuri nam drava po predviđanjima Mađara na 180 minusa. Trebala bi srušit rekord svih rekorda!

maverick

I da...čak koji cm ispod toga i to nekoliko dana...definitivno ce se moci na nekim mjestim prehodati...a ono o nošenju vode kad idemo pecati nece biti zahebancija  :stripii:

tole

Citat: Greys  u Listopad 14, 2018, 19:53:41
Dunav ce jos padati. Sada je Batina na -24, vjerujem na oko -50cm.  :eek:

bit će manje kako se čini  :eek:
bio sinoć dolje....uz obalu voda skoro pa stoji..... bacat jig sa obale skoro pa nemoguće  :no:

i nije -24 sigurno.....prije bi reekao oko -40..50....

majstor

Danas još manja od jućer. Čistim si granje u koje zapinjem i gledam gdje su kanali. Da sam ovo znao prije sezone - bolje bi lovio. :sha:

TonyC

Da mi je sad dron da snimim situaciju iz zraka !!!!

maverick

Nešto kemijamo da ga posudimo  :stripii: Ali ni ne treba..vidi se dno svud  :stripii: :stripii: