Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

šajzika

Mislim da ce dunav sve to popit za par dana.
Audentes fortuna iuvat

miha

dok on popije voda na cesti kod mene ....

dravski pecaros

Citat: šajzika  u Studeni 19, 2019, 14:29:59
Mislim da ce dunav sve to popit za par dana.

al ode i dunav gore ne puno ali dosta da štopa dravu

http://www.hydroinfo.hu/graf/elore/542017.jpg

šajzika

Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Proći će i 11-ti mjesec dok prestane rasti i to samo ako ovo sranje napokon prestane padati po cijeloj Europi. Gledam i Noa je na bentu,istovario 100 kubika dasaka i počeo ubrzano gradit svoju arku. Kaže bit će sra*a. :stripii:

majstor

Pokrast će mu daske preko noći.  :uf:  :takoje: Kod nas voda otišla sa -360 na plus 80. Izračunajte si koliko vam dolazi.  :stripii: :stripii:
Mura počela padati, znači stabilizacija za tjedan dana ako ne bude padalo, a bude.

maverick

Dunav je recimo u maximumu za sedamdesetaksati s protokom oko 3000...Drava je u maximumu nesto iza njega...sreca da Mura ne raste inače bi imali poplavu kao prije 7 ....8 godina
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

majstor

Na Muri je prošla redovna obrana od poplave i počela je padati danas. To nam dolazi.  :hi:

pajdo77

Pada iz sata u sat a bilo je i vrijeme. Nisam skoro bio toliko kod kuće bez ijednog izlaska. Bitno da ju Dunav prima pa će za koji dan biti za pecanje na ovih "mojih" par kilometara. Bit će im bibera u kvartu kod veselog Pajde. Štreca me batak i karabatak dakle bit će nestašluka  :stripii:

pajdo77

Ko da je malo usporila sa opadanjem za razliku od prvih dana.Sad bude po par sati na nuli pa onda opadne cm na sat i onda ponovo. Bitno da opada. Dok sam ovih dana ludio po kući i kao spremao se za pecanje čim voda dozvoli između ostalog nađem i dugačke termo gaće,upakovane u najlon,nove. Kupio pa zaboravio na njih. Probao ja to navuć al vraga. Ne stanem u njih. Ne znam tko je tu lud,pisalo je xxl a ja ne mogu ni preko koljena to navuć a ne preko dupeta. Mora da je i to iz Kine pa je to za bucmaste kineze visine 142 cm i težine 56 kila. Uglavnom uzalud se ja poveselio.

alex7777

Citat: pajdo77  u Studeni 28, 2019, 18:34:45
Ko da je malo usporila sa opadanjem za razliku od prvih dana.Sad bude po par sati na nuli pa onda opadne cm na sat i onda ponovo. Bitno da opada. Dok sam ovih dana ludio po kući i kao spremao se za pecanje čim voda dozvoli između ostalog nađem i dugačke termo gaće,upakovane u najlon,nove. Kupio pa zaboravio na njih. Probao ja to navuć al vraga. Ne stanem u njih. Ne znam tko je tu lud,pisalo je xxl a ja ne mogu ni preko koljena to navuć a ne preko dupeta. Mora da je i to iz Kine pa je to za bucmaste kineze visine 142 cm i težine 56 kila. Uglavnom uzalud se ja poveselio.
Pajdo hebem ti dravu odkad je ona pocela prije 10tak dana rast ja svaki dan supalj sa ribom  :pirate:

pajdo77

pa ti si bećar bar izašao na vodu. ja od kada je počela rasti nisam mrdnio sem premjestiti čamac. Još par dana i zaboravit ću na koju stranu trebam ići da bi došao do vode. Sad ako opadne onda će zahladit pa mi ni to neće valjat. Što kaže žena "rđavom ku*cu i dlaka smeta" :stripii:

Jožef1

ima neki sprej protiv hrđe...  :uf: ne se ljutiti  :hi: ali  :stripii:  :stripii:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Jožef1

Citat: pajdo77  u Studeni 28, 2019, 18:34:45
jooooj  :stripii:  :stripii:  :rofl2:  :rofl2: kod kineza mjera ide obratno  :uf:  :rofl2:  :rofl2:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....