Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

joker

istina kad produ te kisurine onda ce pasti maksimalno
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

Slaven

Past će ona kad prođu kišurine, ali kišurine neće proć, pogledajte dugoročne prognoze, svako malo neke kapljice nacrtane, tako da mislim da će prosijek vodostaja biti za metar viši nego ranije. Donji tok Osijek i okolica manje oscilacije, a kod nas gore, Miholjac, Slatina, Virovirica sigurno veće.

joker

ma nek kisi ali samo nek drava varira od minus 150-250 kod mene u terezinom i to mi pase
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

maverick

Nama veliki utjecaj ima dunav...pa kako bude on oscilirao tako drava ubrzava ili usporava , odnosno pada ili raste
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Sad se vratio sa Drave, valjalo je očistiti svo granje i smeće koje se zaustavilo na kučici,a bilo tri sata posla al riješili smo to, gore kod Miholjca je počela opadati, kod nas je vrh al sutra će već biti bolje, i susjed čamac je na mjestu  :icon_thumright:

šajzika

Citat: kugla  u Studeni 14, 2013, 15:22:31
Sad se vratio sa Drave, valjalo je očistiti svo granje i smeće koje se zaustavilo na kučici,a bilo tri sata posla al riješili smo to, gore kod Miholjca je počela opadati, kod nas je vrh al sutra će već biti bolje, i susjed čamac je na mjestu  :icon_thumright:

jel to ova kucica ? http://www.njuskalo.hr/ostala-plovila/splav-kucicom-dravi-oglas-3165223
Audentes fortuna iuvat

maverick

kucica je od kolege a tu kugla veze camac  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Je to je ta kučica, vlasnik je prijatelj koji rijeđe ide do nje pa mi ponudio da vežem čamac na njoj i ujedno i vodim brigu, danas smo zajedno bili i to sve očistili, i tako,svaki drugi dan odem pogledati kako ona stoji i kako čamac i ponekad pogotovo ljeti samo sjednem zapalim cigaretu i punim baterije, jedino što su neki takvi kakvi jesu pa idu na kučicu i čamac prave štete, jednom sam najurio jednoga.

šajzika

predivna mi je kucica, kolko sam puta bio na sprudu prekoputa i slinio  8)
jedino malo financijski daleko , kak je iznutra ?
Audentes fortuna iuvat

Kugla

Lijepo, kako može biti na splavi, samo rijeći hvale, još na proljeće promjeniti daske sa prijateljem i vlasnikom Britvom  inaće članom našeg foruma, jer i danas smo na dvije stali i pukše srećom nismo ronili, sad već napamet znam koja ne valja!

šajzika

kolko si reko ono rodjo da si kg :) ?
Audentes fortuna iuvat

Kugla

Previše, al nema veze sa kilama jer i vlasnik je cca 70 kg pa neke pucaju jer ih nagrizao zub vremena, ali nove su spremne i još grede riješim i na proljeće akcija

Kugla

maverick

Mislim da ide jos pola metra...pa ce onda opet nazad...i Mura je krenula u expresni pad ....još tri dana porast pa ce netko iscupati cep u kadi  :icon_biggrin:

Kugla

Moram do čamca nema druge uh