Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Darko

moraš onda ćešće na vodu , to se redovno događa na ovakvim porastima
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Kugla

Ma skoro svaki dan sam do splavi pogotovo kad ovako raste ali ovako nešto veliko nisam nikad vidio, taj da nas je pogodio do birtije bi sve potarupao, srećom prošao je

Grof

Koliko vidim Drava je već počela padati kod Osijeka, kada bi barem i Dunav počeo danas opadati bilo bi super.
Tu je brate odmah iza panja

maverick

Mislim da sutra i hoce...a Drava je fino krenila dole...sto kaze umaphpah...opet je netko otvorio čep  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Ujutro sam camac izvadiio van i Od onda do sada jedna kocka osla dole  :icon_thumright:
Audentes fortuna iuvat

Hunter

pala je na neku podnosljivu normalu,suta ujutro uodma u trazenja di smudjovi spavaju...ak se probijem kroz blato!
:character0032:

maverick

Kod nas je Dunav usporio pa ne pada tako kao kod vas
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Opet Drava ide gore...bar madjari tako predvidjaju

vedro

Citat: maverick  u Studeni 01, 2014, 18:45:49
Opet Drava ide gore...bar madjari tako predvidjaju
pa jel to moguce???? :uf:

maverick

A ne znam samo od cega sad da ce gore

vedro

stvarno, niti je padala kisa, niti snijeg pa da se topi a vec je ogromna

Mariorhr

Pa nemogu vjerovat  :BangHead: Samo što je počela padat već u gornjem toku raste ko blesava...užassss...

vedro

nema pravog pecanja ove godibe :uf:

dravski pecaros

zato krivolovci trljaju ruke...hvata se smuđ ko lud u rukavcima drave danas na pecanju sazno... :BangHead:  :icon_puke_r:

umpahpah

pa ja ne znam di vi vidite toliki porast ili sam ja obnevideo!!????  :baba: :flasica: :pije: