Vodostaj Dunava

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

vedro

Bit ce sranja oko panja :alas:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

majstor je preuzeo riječ i sve to stručno odradio. :toothy12: Sve im je detaljno objasnio, čak i s metrom vjerno dočarao do kuda će doći voda na kući.  :thumbsup: Jedino je šteta što su ga cenzurirali, nisu prikazali niti 10% od onoga što im je sve ispričao.  :toothy12:

R-T pravit ćeš ti majstor zagija od gline :toothy12: :toothy12:

TopMix

Citat: raso  u Lipanj 04, 2013, 17:20:46
Ja sam danas sve digao na sigurno :be happy: :be happy: :be happy:
Raso, jesi digao stvari na kat, mislim, tamo gde je Milija spavao onog vikenda u novembru 2011 i kad se Mujo strovalio na njega?

maverick

AUUUUU matori gdje se sjeti kata  :toothy12:  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TonyC

Čim je Rašo napisao dizanje stvari odma sam se sjetio kata ! ! ! !   
To je bilo druženje za pamčenje ! ! ! !  :icon_thumright:     

Al mislim da Rašo treba sve dič na dobre klocne i rješio je sve probleme ! ! ! !

retfala

sreća pa sve stvari stanu u putnu torbu :evil6:

tole

nešto mi se čini da bi u Budimpešti moglo biti malo više vode od onih predviđenih 875cm
http://www.hydroinfo.hu/Html/hidinfo/duna.html

ali počinje opadat od izvora što je svakako lijepa vijest...

r-t; da li znaš koliki vodostaj može podnijet nasip u Batini? 

raso

Sad izišap plan vodostaja, po ovome izgleda da Batina ide na preko + 700
http://www.hydroinfo.hu/Html/hidelo/duna.html

Jožef1

Kod Batine maximun 760cm, preko toga sve pliva  :icon_scratch: Gledajući mađare, oni predviđaju čak nagli porast Dunava od 4-5m. Biti će gadno  :icon_scratch:
u 13h. visina Dunava 515cm.
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

maverick

kaze r-t, sad je na zelenom otoku..na 580 pliva pristupna cesta....znaci veceras se vise nece ni moci autom...

Jožef1

r-t, je u pravu. trenutno je stanje 524cm, u najboljem slučaju ako vodostaj ne pređe 760cm, opet će biti vode oko 2m oko vikendica. jadnici tamo uvijek nagrabuse.
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

tole

nasip u Batini bi trebao izdržati 850cm  :icon_thumright:
....ali svejedno će biti gusto

tole

tu sam informaciju i ja dobio; između +840 i +850 mada mislim da neće narasti toliko.

maverick

Šta ti je priroda, u tren nastane problem...