Vodostaj Dunava

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Greys

Buraz ošo jučer za švabiju, kaže kasnio prijevoz, morali ići drugim putem - zbog poplava Dunava

tole

kolega također zaglavio kamionom negdje kod Linza, kaže da su čekali 18h dok ih nisu uspjeli preusmjerit na neke obilazne puteve, ludnica!  Ja bio malo jučer na Dunavu u Batini i tiska li ga tiska, a bajkoši se goste, da nisam vidio ne bi vjerovao u kakvoj struji ganjaju kedera!

Greys

Daj zezaš, tole jel mislimo na isto mjesto?  :icon_biggrin:

tole

mjesto nije tajna, lukobran u batini kod ušća Karašice, sa obale nedostupno, struja ajme, bajkoši od 3 -4 kg ako ne i veći, u pola sata koliko sam bio tamo 10tak raubova i to svjetskih.

Greys

Aaaaaaaaaaaaa, šta moramo nekim kanuom do tamo?  :icon_biggrin:

tole

mislim da je zabrana plovidbe :icon_biggrin:
radi se o tome da moraš bacat uzvodno u Dunav ali tako dere da se ne može sa ničim radit kako spada (ako znaš poziciju trebalo bi biti sve jasno) a uz to i Karašica je velika i tiska, uostalom, do 600 - 650 se može na nasip, pa ako imaš vremena znaš što ti je činiti :toothy9: 
Ti ipak imaš malo više iskustva sa bajkošima pa možda smisliš nešto produktivno.

raso

Sad se vratio sa ušća Drave u Dunav, interesantna stvar na bogazu ispod Sarvaša, gdje voda bez obzira na rast Dunava curi nazad prema Dunavu. Na samom ušću ima lufta za bar 2 metra vode, a Dunav ima stravičan protok, nekako imam osjećaja da mi na ušču nećo dobiti toliko vode, odnosno da će Dunav jednostavno protutnjati. Puno utjecaja ima i to da je Dunav nizvodno u dobrom opadanju, ali i da Sava ne pravi pritisak.

Tićo

To je lepa vest, nadam se da će tako i biti.

raso

Sad sam vidi slike, ovo je strašno
P.S. Čini mi se da Grays sa nekog prozora tuče bajkoše :be happy: :be happy: :be happy:

Greys

To su slike Passau u Njemačkoj, ako sam nešto tak vidio na portalu, strava.

Greys

Majko mila, bit će opako  :icon_scratch:

raso

Ja sam danas sve digao na sigurno :be happy: :be happy: :be happy:

Greys

Vjerujem da je tamo sad blagi kaos, u smislu, svi rade, sele stvari na katove, ko ih ima

maverick

Citat: r-t  u Lipanj 04, 2013, 17:14:27
Cijeli Zeleni Otok u radnoj akciji. TV kuće obilaze, snimaju, traže intervju, bila Nova TV i RTL.

Pa da li je netko dao neku izjavu za Tv  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Bas se cudim ovo za cenzuru  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"