selva

Autor Darko, Studeni 27, 2012, 22:08:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Veceras smo ja i tonyc imali jednu lijepu avanturu...jedna selva 30 ks nam frknula u dravu s camca...experiment je u potpunosti uspio  :toothy12: i to se dogodilo u punom gasu...malo je falilo da opalim u parkirane brodove...ali dozivljaj je svakako bio neponovljiv, sto meni koji sam vozio sto njemu koji je gledao s obale  :icon_biggrin: nekom mukom sam motor ubacio u camac i veslao uzvodno do spusta...inace motor je pao u vodu i ostao na tri sajle...na dubini od jednog metra ....nakon manje od pola minute sam ga uspio izvuci van ...upalio ga je tonyc dok sam ja malo isao kuci po ostale rezervne dijelove  :icon_biggrin: i na kraju smo se ipak vozali i experminet je tek tad u potpunosti uspio  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slaven

a kako je mogla ispast, jel se zaboravili zašarafit ili šta :icon_scratch:

maverick

Ma zašarafili smo ali neke ploce koje su bile na camcu ispod motora su se odvojile i na oduzimanju iz punog gasa motor je izletio iz vode kao čep....bilo je zanimljivo u svakom slucaju....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slaven

u hebote, dobro je prošlo

Kugla

Pa koja sad selva bemti, i koji čamac, jel se to Tony ponovio?
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

maverick

ma selva 30 i elan...u jednom trenutku sam poceo gubiti kontrolu na volanu i uprvi tren nisam ni skuzio sta se dogadja, na oduzimanje gasa bilo je da motor leti napolje a ja u brod...nekako sam stao...sve u svemu jedno novo iskustvo... :icon_biggrin:

pampasexpress

Citat: maverick  u Kolovoz 16, 2013, 22:06:01
...sve u svemu jedno novo iskustvo... :icon_biggrin:

novo iskustvo ali veoma neugodno i ruzno , sreca da je to novo iskustvo ipak imalo sretan zavrsetak,,,i za vas a i za motor,,,
pravilo je da nema pravila

maverick

Greys

Fala Bogu pa je sve dobro prošlo

Slaven

Sinoč baš maler noč, oni u Iloku se potopili, Mariju se to dogodilo sa motorom, Stepi rikno motor na Dunavu, hmmm

maverick

šta bilo stepinju

Slaven

neće mu u brzinu ubacit

Kugla

Nakon jednog sitnog zahvata, Drava lijepo opala, ja prizdravio i danas otišao na probu i sve šljaka, Susjed petica za rad, što bi se reklo opet u sedlu, sad na smukie bar jednog za Badnjak uloviti.  :clap2: :takoje:

www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

šajzika

zasto sam ja mislio da je tvoja selva jaca ??? daj reci kako si inace zadovoljan ? to je 2t ? potrosnja ? kak ide na tom camcu , izgleda mi dosta tezak
Audentes fortuna iuvat

Kugla

Je 2T 6 konja, čamac je hrastov, dužine 6m, i ima oko 300 kg. Recimo Maveric i ja u čamcu i pun gas uzvodno ide 10-11 km/h, nizvodno 17-18 km/h, sa 3/4 gasa uzvodno cca 8 km/h, nizvodno 14-15 km/h, Mario je cca 100 kg, a ja hm neću reći ali imam više  :uf:, potrošnja puni gas 3,5 l na sat, 3/4 gasa 2,7 l na sat cca niam vagao, gledano po onim oznakama litara na rezervoaru.
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti