Jig udice

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 15:17:16

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Bio danas do Deona i kaže mi prodavač bili neki iz Osijeka i pokupovali sve heheeh, biće da smo se mimoišli, ja uzeo 100 komada 50 jednih 50 drugih

šajzika

Nije bilo jos sto  stvari :stripii:
Sljedeci put s kamionom
Audentes fortuna iuvat

Kugla

Glavninu sam uzeo meni dosta, ima još nekih stvari što sam zaboravio dok sam pričao sa ljubaznim trgovcem mislim da je to gazda, al to ćemo slijedeći put, i da pozvao me na njihovo takmičenje 20.11.u varaličarenju u Apatinu, mislim da bi se mogao zaletiti.

šajzika

I kako ti se cine?
(Udice, ne gazda ) :stripii:
Audentes fortuna iuvat

Kugla

Misliš na ove udice? Ok su te neke Kumho, a ueo i malo već nalivenih glava sa ovim niklovanim udicama isto te Kumho pa da isprobam.Ove crne mi izgledaju baš jako dobro.

domba

Između nekoliko modela koje koristim imam i te kumho i odlicno su mi se pokazale, bas su brutalno ostre i nisam primjetio da se lako tupe...5/0 i 6/0 su mi idealne za sve gume od 9-12cm.

genjura

Citat: Kugla  u Listopad 15, 2016, 14:55:48
Bio danas do Deona i kaže mi prodavač bili neki iz Osijeka i pokupovali sve heheeh, biće da smo se mimoišli, ja uzeo 100 komada 50 jednih 50 drugih

kugla jel ova ošonesi 2330 bn ili neka druga?

Kugla

Hebem ga neke Kumho obadvije milim da je ova tamna ta oshaughnessy, a ova niklovana mislim da je Kumho aberdin ako se ne varam

maverick

Stigla pošiljka za popunu... :stripii:  VMC 5150 BN

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

Pa ove koristim godinama...do sad su bile red a sad su black nickle...tj umjesto crvenih narucio crne...ja ...toktiz...retfala...u veličini 4/0
..
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vedro

Gdje si naručio i posto?

maverick

1000 kom malo manje od 160 eura...Nesto jeftinije nego kod nas...ali retfala ide svake godine u Njemačku pa nam donese...a prije sam to trosio po sezoni a sad trosim dosta manje pa sam miran jedno razdoblje

željkož

5150 su dobre udice ali meni su pucale
Naravno i dalje ih koristim ali sam polako počeo prelaziti na VMC Barbarian 7152
Deblja i jača udica, po meni bolji izbor ali i nešto skuplja

maverick

Uvijek ima boljih ili jačih...uvijek trazim neki optimum. Na Dravi je reciml 570h na stapu od dvadesetak grama utopija za dobro kopčanje i to krupnog smudja na glavi manjoj od deset grama. Tu treba ubosti neki optimum. Meni je daichi i dalje vrh vrhova. Koristim ih na cistim sprudovima...ali 1 euro za udicu je malo previse za po panjevima...ali jbg...pocastim se i sa njih 100 godisnje