johnson vs evinrude

Autor grga, Studeni 29, 2012, 07:48:42

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Ja kupio kod autokrese kod bille u retfali
Za istog johnsina govorimo
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Hvala na informaciji,može li i cijena?

šajzika

Jebemu misa  bilo 45kn 2 komada. Bio sam malo pod čokom kad sam uzimao . Znam da sam se zezao s covjekom i rekao da za tu cjenu mi se isplati svaku godinu mjenjat svjecice.
Nema njemu nista samo svjecice i ulje u cizmi. Nemoj me za rjec hvTat ali ostalih filtera i gluposti mislim da nema.
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Ulje u peti sam promjenio,otiću do tamo i kupiti svjećice. Hvala još jednom na informaciji a kako kažeš nema tu na njemu nekakvih svemirskih djelova,ili svječice,prljav karburator ili gorivo ovako iz prve bi ga moglo štekati. :hi:

šajzika

U svemu je motor bez premca , ali nekako me ta ptrosnja sve vise i vise odbija.
Svako pecanje 50kn minimum. Pa ti gledaj a neidem nigdje daleko
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

*ebi ga Šajzika on :pije: a ja ločem,nisu oni napravili motore za nas koji smo financijski knap sa lovom.

šajzika

ma i ja tako gledam
on je isti ja , robustan i puno pije  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:
jedino i iskreno srce me boli , ja sa djonijem 6litara a pajdo sa 4t motorom drk klase 2,5 litre.
razlika na jednom pecanju je prevelika a na razini godine ti dodje da se ubijes, zato sad skupljam pare, prodat cu djonija i skniti sa jednog camca na neptunu yamahu 20ks 4t i dat neku simbolicnu cjenu gazdi kad se vidimo
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Ja se vozikam po komšiluku tako da ne mogu plakati što se potrošnje goriva tiče. Normalno da imam 4-taktni motor koji manje troši više bih se vozio. Ovako se pokrijem sa onim koliko imam,ne vrijedi mi kukati kada za nešto novije nemam love a ovi na tv-u nikako da izvuku moje brojeve lota. A što je najgore još sam i poslao brojeve koji mi trebaju al me ignorišu. :stripii:

šajzika

Nija se ne vozikam nest previse. Al par prebacivanja i par km gore dole ispadne ukupno 20tak. A tu mi popije 5 6 litara mjesavine. Jbga nakupi se.
Jedini minus po meni je to.
Audentes fortuna iuvat

maverick

Citat: šajzika  u Srpanj 04, 2015, 19:30:51
Bio sam malo pod čokom kad sam uzimao
Ovo malo je netočno  :stripii:

Citat: pajdo77  u Srpanj 04, 2015, 19:20:12
  Moram ići korak po korak dok ne napipam gdje je problem,ako nisu svjećice onda ću tražiti šta bi drugo moglo biti

Provjeri prvo kakvo je stanje s crijevima, s kruškicom jeli tvrda ili je mekana, svjecice vjerojatno nisu. Sigurno je prljav karb....pranje rezervara...čišcenje karburatora....i mislim da ce problem biti rijesen...usput pogledaj i qick stop ako ga imaš
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

mislim da quick stop nema , bar na mom modelu a kad vec oces onda dobro , bio sam dobrano pod čokom , al je kostalo 45 kn  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Ja se sve kontam da ste ti i pajdo neki rod  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

on je moj prijatelj , ali nazalost jos toga nije svjestan
ima isti motor kao i ja a bome i ulovima se moze pohvaliti  :rofl2: :crutch: :crutch:
Audentes fortuna iuvat

prcko

e vidi sad, ja inace tenkiram na croduxu, zadnji put sam sipo na ini-petrol i crko mi 10-tak puta min. :pirate: :pirate:
e sad dal je do goriva il  :sha: :sha:

maverick

Ja na croduxu jedino tenkiram tekucinu za pranje stakala  :stripii: ali kontam da i tebi treba čiscenje  :ok: