johnson vs evinrude

Autor grga, Studeni 29, 2012, 07:48:42

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Šajzika lako njima ribu uhvatiti kad odu na mjesto za pecanje udaljeno 20 km i potroše goriva koliko i upaljač,mi smo što se toga tiče u nepovoljnijem položaju jer moramo ako idemo na dulje relacije gledati gdje ima uz put benzinska i onda pecamo maksimalno 600 metara od veza,otići dalje od te udaljenosti bez punog rezervara je ludost jer nema se za nazad

prcko

da da ... :stripii: :stripii: :stripii:
ali meni gos. radi na croduxu  :stripii: :stripii: :stripii:
a i ja sam malo  :pije: :pije:

prcko

Citat: pajdo77  u Srpanj 04, 2015, 21:01:54
Šajzika lako njima ribu uhvatiti kad odu na mjesto za pecanje udaljeno 20 km i potroše goriva koliko i upaljač,mi smo što se toga tiče u nepovoljnijem položaju jer moramo ako idemo na dulje relacije gledati gdje ima uz put benzinska i onda pecamo maksimalno 600 metara od veza,otići dalje od te udaljenosti bez punog rezervara je ludost jer nema se za nazad
ima perek jos koje veslo  :uf: :hi:

šajzika

nisi ti to shvatio kako treba
poglavici tj mavericku trosi motor 5,5l na sat
on ode gore 15 minuta na top pozicije i potrosio je nekoh 1,5l
onda se lagamo spusta na veslo dole prema drugim top pozicijama ali na veslo i sve to zavrsi kod svog flosa
znaci trosak 1,5l

sajzika je sljedece

do mavericka imam 10km
onda odemo gore jos 6 km
drkamo i veslamo pustamo se do flosa, ja popizdim i palim motor i gas 10 km
znaci 26 km mirno pecanje bez neke zajebancije  :rofl2:

da pricam kako sam sa poluispravnim isao na dunav pa me slaven sponzorio sa gorvom jer sam nakon nekih 80 km spalio 30ak litatara corbe katastrofa

kolko god mi drag, djoni je proslost :glasses9:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Maverick je prosle sezone potrosio oko 750 litara goriva...pa ti racunaj koliko sam presao kilometara i koliko radnih sati....i koliko sam ulovio smudjeva...to ti dodje svaki dan dvije litre tokom godine...ali ajd nekih 2oo izlazaka i pedesetak izlazaka tokom ljeta s obitelji na kupanje, izlete itd itd
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

ti si isao na vodu redovno, hvalis se sa izlascima ja sam izasao par puta i potrosio 200 litara goriva i ufatio kurac, stoga nemoj o potrosnji
ko oce, ja ga jeftino prodam u super stanju  :hi: :ok:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Pajdo ce trebati drugi..... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ja sa ženom nemam 50 izlazaka sa ofiranjem i ovih nekoliko desetaka godina braka zajedno :stripii:, pajdin johnson će još sahraniti pun klinac ovih papirnatih motora koji su sada u trendu(jesam vam sad odbrusio) :baba:

šajzika

mislim da je u redu da kupi mog djonia u ekstra stanju za 5000kn
imat ce pun klinac rezervnih djelova i bit ce ljubitelj johnsona do kraja zivota
@pajdo 17 cm
jest takav motor do jaja, i slazem se s tobom al brate nekom kao ja trosi puno, i to mu jeminus
Audentes fortuna iuvat

vedro

Pitaj Nenu, on bi kupovao drugi motor.

pajdo77

Da je moj rezervar uvjek bar do pola pun klinac bi on povuko svo trunje sa grunta rezervara i sad me *ebavo,nego jel ima negdje manjih rezervara od recimo dvije litre pa da se klinčim da sam tenkiro do čepa :stripii:

šajzika

jbga kolega ,
djoni je pijanac  , robustan i izdrzljiv
ekonimija mu je minus , o tebi ovisi sve sto trebas i trazis
ja sam vikend pecaros i to mi je previse i gledam da to promjenim ,
nemogu svaki vikend dati 50 kn za minimum pecanje a npr grof ide sa iste lokacije na hulovski kanal sa 100kn sa parsunom 15ks 4t
nije da reklamiram al tako je
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

I moj prijatelj ima parsuna,zajedno smo na vodi skoro svaki dan ali on je izgleda pogodio ko prstom u *ovno kad ga je kupovao,nema godine da mu nešta sa stujom ne zagorčava život,neki dugmići,prekidači,nemam pojma šta.Valjda mu je to boljka(bar njegovom)

šajzika

nazalost kod kineza je bitna godina proizvodnje
kako su krenuli pa zamjerke kupaca uvazaju i poboljsavaju , sto novije to bolje  :ok:
mislim da je najgora 2007 za prasun nakon toga je sve super  :ok:
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

On ga je uzeo među prvima,mora da je onda to što kažeš, al da ga pelcuje to da. Nisu to skupi kvarovi ali kad jednom-dvaput godišnje skidaš motor pa ga vučeš kod majstora pa opet vraćaš nazad a kvar za sto kuna,ništa strašno hvala bogu,samo sitnice.