Neće ovo valjat

Autor Slaven, Studeni 29, 2012, 08:24:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

srco

Košava se ne stišava , pecanja nema , ali...

I , krem čorba od smudja ...

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

mossi

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

dravski pecaros

pajdo77

Nisi ti ni lud pa rep u tanjur. U njemu ima najmanje kostiju kod nje.

alex7777

Citat: pajdo77  u Prosinac 15, 2020, 19:34:09
Nisi ti ni lud pa rep u tanjur. U njemu ima najmanje kostiju kod nje.
Pajdo mislis nema uopce kostiju osim kicme

pajdo77

Mislim da je rep štuke najlakše čistiti od kostiju. Ima kostiju hrpu al me to ne ljuti previše pošto ja ribu riječnu ne jedem ni kuhanu ni pečenu. Danas kuhao fiš,dva puta grabio u tanjur juhu,domaće rezance i meni dosta. Žena jede onog hranjenog pečenog šarana ko kormoran. Kaže što masniji to bolji. Nikad neću razumjet te žene

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

Ervin

Rep od štuke je ko pileći file. Smeo bi ga dati detetu od 3 godine da ga spakuje, a i ja uvek snimam rep kada je štuka na tanjiru... :toothy9:

pajdo77

To sam i ja napisao dva-tri posta iznad. Gledao pokojnog punca u vremena kad se u Dravi još štuke moglo upecat,on samo nakon prženja repove hvatao. Ja još mislim vodeći se onom da riba najviše kostiju u repu ima što je zapeo za te repove kraj toliko drugih dijelova ribe. Dugo mi je trebalo da shvatim u čemu je caka. Znao je taj dobro šta radi.

nekinho

Da on zna što radi moj Pajdo mogao si shvatiti čim ti je vlastitu kćerku predao na doživotno uzdržavanje  :stripii:

baka

Pokojni Pajdin punac je bio doktor za pecanje i ne kužim kako nisi ništa pokupio od njega :sha: :bye:. Čovjek je bio među 2-3 najbolja pecaroša u Donjem gradu, sve je znao što se tiče ribe, hoćeš šarana, smuđa, štuku, nema problema. Svaka mu čast!
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

maverick

Jbg Baka...znas onu staru" trebao je naučiti da peca kao tata a on naucio da kuha kao mama"  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ne znam ni jedno ni drugo...i može mi bit  :stripii:

dravski pecaros

Red je da se godina isprati sa najboljim delikatesama  :jede:

kawasaki

Nema nove godine bez pogacica s cvarcima  :hi:
Brzi od Bolena.

dravski pecaros

Ko me zna svi kažu da nisu sreli čovjeka da toliko voli pogačice sa čvarci a..juče sam 10 komada pojeo kao od šale...  :baba: