Neće ovo valjat

Autor Slaven, Studeni 29, 2012, 08:24:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Alija

Vidim da je i Zvona iskusan .... smukije je stavio kao i ja, jer su pouzdani kad čuvaju gnjezdo,jedino što njegovi čuvaju prase.... a ne gnjezdo ko moj  :icon_biggrin:

Kugla

Al se smrzo ovaj Alijin  :stripii:

Alija

Radim ispitivanje do kojih temperatura može ići ...od minusa, do debelog plusa.
Minus je izdržao bez nekih posljedica,al mislim da će poslije plusa nestati  :ok:

raso

Alija pa ovome je prije tri godine istekao rok upotrebe :rofl2: :rofl2: :rofl2:

Slaven

Najbolja piletina koju sam jeo u životu pečena na ovakav način, punjena slaninom lukom i srijemošem.
... a mladu piletinu baš volim :toothy9:

maverick

Bas me matori neki dan pita gdje ima srijemuša...ima li negdje kod vas da se moze nakopati s lukovicama kompletan
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Velik ražanj za jedno pilence, i što je srijemuša?

DIDAPATAK

..na ovakav način je sve dobro :icon_thumright:..tako pečenog zeca jedino i jedem :icon_scratch:.a tek štuka od 3 i više kg.. :eek:
..

Stepa

Citat: Slaven  u Ožujak 18, 2014, 14:50:18
Najbolja piletina koju sam jeo u životu pečena na ovakav način, punjena slaninom lukom i srijemošem.

kolega šta je sa onim prasićem što si obećavao on se oprasio bar dva puta do sad :stripii: :stripii: :stripii:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

srco

Maverick,
...za šta će ti lukovice? Ja srijemuš baš volim ,ali nisam ga nikad jeo sa lukovicama...

Slaven

Citat: Stepa  u Ožujak 18, 2014, 19:11:38
Citat: Slaven  u Ožujak 18, 2014, 14:50:18

kolega šta je sa onim prasićem što si obećavao on se oprasio bar dva puta do sad :stripii: :stripii: :stripii:
još su mali taman se oprasilo, biće biće, janjići bi mogli prije u kilažu. No međutim šta to vrijedi kad neznate di je Orahovica, pa koliko ja puta moram zvat, već mi neugodno :bye:

Slaven

Citat: maverick  u Ožujak 18, 2014, 17:08:41
Bas me matori neki dan pita gdje ima srijemuša...ima li negdje kod vas da se moze nakopati s lukovicama kompletan

Ima cijela šuma se zeleni, ali isto vrijedi i za tebe ko i za stepu :takoje:

Slaven

Citat: Kugla  u Ožujak 18, 2014, 18:13:50
Velik ražanj za jedno pilence, i što je srijemuša?

Kugla to ti je ko radić malo šire, uguglaj, fenomenalno uz sva jela, može i za salatu, ima intenzivan miris bijelog luka ( to tebi ne paše koliko se sječam)

Kugla

Upravo guglao, pa da Medvjeđi luk je to ili srijemuš, da ima miris i okus bijelog luka, pa ništa od toga iako piše da je jako djelotvoran i preventivno dijeluje na krvni tlak, štiti kao preventiva od infarkta, smiruje i liječi kašalj, i vidi sad kaže poboljšava apetit,  :uf: definitivno mi ne treba  :stripii:

raso

Kugla, to ti je divlji saransek :stripii: :stripii: :stripii: