Muvanje jig udicom

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 15:26:40

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Slaven

Ma nemoj, a šta mi da sviramo ...cu

ps. molim moderatore da baniraju topmixa, provocira po forumu  :pirate:

maverick

Tope uozbilji se maximalno  :stripii: mi tu nokte grizemo..em lovostaj em Drava otisla u nebo..pa sad lagano ide na dole...panjeva ima vise nego u sumi a ti nas hitaš tim komadima  :stripii: jos sam fali da udaris sliku i da se izvrnemo svi kompletno  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

otici ce mi duša u pakao ak baniram jedinog covjeka koji nesto fata od 600 forumaša :-D
Audentes fortuna iuvat

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alexdja

He, he, he...  :rofl2:

Ma uzima i kedera na džigu i na predvezu, a bije i na tvistera... :toothy9:

Ne smem slike da stavljam, plašim se banane...  :tongue1:
       Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

Auuu sad ce prvi..sve vam vratimo istom mjerom  :stripii:

alexdja

Ma ne plašimo se mi vas toliko, slabo se slikate... :icon_biggrin:

Ali kad krenu Sisčani na zimu :eek:, sunce li ti je..poljubim...
       Nema više divljeg bučka. :no:

TopMix

Ma, samo sto sam poslao onaj post gore, opsetim se da je kod vas lovostaj na smudja do 31.05. ,jbg... Nisam imao zle namere, reko, da podelim lep dozivljaj sa kolegama...
Evo jos par reci za Slavena, samo da docaram atmosferu... :toothy9:
I vreme se slozilo kako treba, toplo, podnosljiv vetric u subotu, a uvece bonaca, voda ko staklo, vedro, mesec obasjava, a za divno cudo, jos nema ni komaraca, tek po koji...Ostali pecarosi se razisli pre sumraka, nigde nikog... Dubina oko 9m, sitniji keder na glavi 14gr, bacam pravo, pa levo, pa desno, pod raznim uglovima, dole pipkam po staaaarim panjevima...kvrcnem u panj, pa odignem, pa zastanem, pa polako propadanje...tajac... nista se ne desava, i kako se smrkava tako i sitan smudj prestaje da zvrcka po kederu...
Iako mi se vrzmalo po glavi da se smudj sa prvim mrakom digao gore i prisao obali (gde sve vrvi od mresta bele ribe) ipak sam resio da ne menjam poziciju dalje od obale, tek toliko da potvrdim pravilo... Medjutim, negde posle 21h, prevlacim kedera preko panja, zastajem par sekundi, i ... baaam, evo ga. Ako su preko dana udarali traljavo, ovo je bilo izbijanje stapa iz ruke.
Da se nisam smorio od skoro celodnevnog pecanja, ostao bih bar do ponoci, al nije se moglo vise, a zelja je bila ispunjena. Jedan od lepsih dozivljaja... sto bi rekli, pravi merak  :ok:

Hunter

Pajdo je malo doso u goste i naucio me novim trikovima!taman da se igram do 9. mjeseca i ozbiljnog ribolova...

maverick

Najjači vid ribolova za zezanciju... :notworthy: a S laven je svladao to s odlicnim uspjehom

Slaven

Najbolji savjet za muvanje je da ti mora falit kedera, cim imas puno odma stane grist :takoje:

Hudini

Jer pale noću te fore sa muvanjem kederom?

Hunter

bio danas,nakrko kedera da ne fali i ubise me scuke...

maverick

To je dobar početak...ja sam samo prva tri mjeseca samo stuku lovio..i to tamo gdje je bilo za ocekivati i tamo gdje nije....sad ih bas rijetko lovim....

Stepa

Citat: maverick  u Lipanj 29, 2014, 16:41:34
Najjači vid ribolova za zezanciju... :notworthy: a S laven je svladao to s odlicnim uspjehom

Pazi ovo savlado odličnim :BangHead: :BangHead: :BangHead: zapalio mi mrežicu za kedere :angry5: zapalio mi udice za muvanje  :takoje: :uf: neprospavanih noći  :pije: :stripii: :sha: i odlikaš  :tongue1:  svaka čast kad takvi ribići dobivaju petice  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu