Limeni čamac: priprema i zaštita

Autor silure, Travanj 08, 2014, 16:10:57

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

zvona

A jbg ps..omakne pa padne glava jig glava na lim i koješta

ps

Ja imam limenjak (da nevide ovi s šarkovima i kojekakvim pilama), unutri podnica i to je to, a čvrkanje s olovnim glavama i sl. to zaštitni znak limenjaka. :rofl2:  :rofl2: :rofl2:       

silure

Vidi naravno da zvoni ja sam rezo dupli pod i ubacio "pojacanja" radi savijanja lima i zvonjave a dodatne pregrade jos pojaco sa polyeterskom pjeno znaci napravio pregrade i pazio da moze zrak cirkulirati sada zatvorio zavario ogito itd i prezadovoljan kod hodanja nema zvukova a vidi ako ce ti olovo isparati pa pecam i sa susjedom na alu camcu i dobro se cuje i njemu kada olovo ispadne zvuk se cuje...sto se toga tice drveni je najbolji za pecanje..a ako hoces napraviti podnice ljepe moze od brodskog poda jednu od druge razmaknes 2cmradi disanja  ispod poprecnike na gusce staviti lijepo ofarbati i to je to sad cu sliku primjera staviti

silure

Alija

Ostavite se tih budaleština sa bukom po čamcima .... KAO drveni je najbolji najmanje buči ,limeni zvoni i sl.
Budala će rondati i bučiti i na čamcu od pur pjene .... za ribolov bi trebala više biti OBRAÐENA buka koju proizvodi SVIRANJE špage ili neke dobre varalice poput RATLINA koje rade buku !!
Osobno sam nakon duuuuugo godina posjedovanja raznih čamaca odlučio da je u moje preduzeće drvo odjebaus ....najviše održavanja i brige .
Plastika i lim zakon ..... a kako rekoh buka se reducira stavljanjem podnice nekakve, ili sa malo uključivanja mozga !

silure

Hunter

ja isto imam neku limenu ružnoču,stavio dole samo di mi idu noge onaj gumeni otirac da ne lupkam po cisom limu i ok!ostalo lajkam Alijin post!

silure

Sporo ide moj posao  :character0032: ali 01.06- og idu slike gotovog camca i ostalih slika pa da vidimo na sta ce to sve liciti...moja limena kanta  :stripii:

Juzba

Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

U srbiji ga zovu bankiraj ili tako nekako..mislim da je ovo slika nekog drugog čamca...kod nas ga ima u baumaxu...jednom sam vdio ali nisam zamaptio kako se zove...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

isto se zove i kod nas, kod mene sam pitao jednog za cjenu, skuuuupoooo
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Lomnica_city

Citat: maverick  u Svibanj 06, 2014, 21:08:05
U srbiji ga zovu bankiraj ili tako nekako..mislim da je ovo slika nekog drugog čamca...kod nas ga ima u baumaxu...jednom sam vdio ali nisam zamaptio kako se zove...

Zato sto mu je to i "fabricko" ime, mislim da je tacnije Bangkirai, pa mi malo prepravili da zvuci bolje "po Vuku"...

silure

Da tako se zove i bilo ga je i mislim da jos ima u baumaxu...cijena je ako se ne varam po komadu bila cak oko 30kn...a duzine se ne sijecam... Ovo je neki drugi camac i slika je samo informativna radi podnica jer sam iste vidio kao sto rekoh u baumaxu ove zime.. Cini mi se da je duzina 2m znaci oko 500kn i malo vise ? ?  :icon_scratch:

silure

peti premaz iz vana i treci iz nutra....posao jos traje ...

mossi

Ne preteruj stim premazima, otežaćeš čamac pa će ti trebati jači motor.  :stripii: