Stanje čamaca

Autor maverick, Travanj 14, 2014, 17:53:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Uglavnom danas smo bili dole i zaključili da si neozbiljan...te da si s tim zarazio i kuma  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

A šta ćeš mladost ludost, a i očale moram ići uzeti  :uf: :stripii:

walpy

Citat: maverick  u Rujan 27, 2014, 19:57:33
Uglavnom danas smo bili dole i zaključili da si neozbiljan...te da si s tim zarazio i kuma  :stripii:
:stripii: :stripii: :stripii:
Nikada više ne planiram.
Ja samo živim ovaj život.
Ponekad kako želim,
ponekad kako moram.

toktiz

Ma nema potrebe za isprikama. Od danas tvom izvješću da je sve ok vjerujem samo ako priložiš sliku.

Kugla

Baš komentiramo kum i ja flos nije bio vani kad smo bili dolje, ja trebam naočale, al kum vidi dobro a nije ga vani vidio, to ste kasnije izvukli i fotkali a ja se zabrinuo,  :oussama-bin-laden: :pirate:
Ubuduće nema mi druge nego fotke staviti dobro kažeš Toktiz

maverick

Flos je bio vani kad ste i vi prolazili...naknadno smo ga povukli pol metra prema obali....i rekoh ti lijepo...ne prenosi tu bolest na kuma  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

A nema druge nego sutra na očni i kuma sa sobom povesti  :uf: :stripii: :stripii:

walpy

A šta da radim morao sam kuma podržati da nisam vidio flos! :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
Nikada više ne planiram.
Ja samo živim ovaj život.
Ponekad kako želim,
ponekad kako moram.

maverick

Nema veze...zato smo danas malo primakli kucicu k obali  :stripii:

jura

maverick

toktiz

Ja sam bio, javio njemu i sad se on folira.

jura

Kugla

A je ste pogledali moj jel sve ok, ima li puno vode? Ne stignem danas dolje nikako pa se brinem  :crybaby2: