Stanje čamaca

Autor maverick, Travanj 14, 2014, 17:53:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Darko

i treba da se brineš , na  Neptunu su čamci dobrano napunjeni vodom i treba ić što prije izbacat vodu  :uf:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

šajzika

Cikl je bio do pola pun. A ovaj drugi vjerujem da je suh. Nisam uopce u mogucnosti pregledat situaciju :stripii:
Ovo ce biti pravi test da znam ubuduce
Audentes fortuna iuvat

jura

Kugla pa zasto ti brines drvo ne tone :stripii:

zvona

Tone tone..moj je 3-4 puta potonio na dno..samo štrik od sidra viri hehe

maverick

Citat: Kugla  u Listopad 16, 2014, 11:10:08
A je ste pogledali moj jel sve ok, ima li puno vode? Ne stignem danas dolje nikako pa se brinem  :crybaby2:

Tko ne stigne otici do čamca ...čamac mu ni ne treba  :stripii: još prosli mjesec sam odustao od kontroliranja tuđih čamaca...sad su tu nove snage poput Jure pa neka vam on pregledava  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Stigao sam na jedvite jade predveče do čamca, izbacao vodu bilo je dosta

šajzika

mozes opet ici   :laughing7:
idem vidjet sutra kak moja nova cerada drzi   :takoje:
par dana je padalo , i sad ce biti najbolji rezultati  :ok: :ok:
Audentes fortuna iuvat

šajzika

evo ovako , iako mrzim da bude post ispod posta ali ajd , proslo je vrijeme  :icon_biggrin: :icon_biggrin:
bio sam do camca, ispljuskao drveni a moj plasticni ispod cerade suh kao barut, ni kapi vode u njemu .
cerada drzi i konacno nemoram razmisljat vise o takvim stvarima  :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: pada kisa a ja u kamionu mislim o camcu  :no:

Audentes fortuna iuvat

maverick

Čamci su ok...problem je s prilaznom cestom...onaj dio kod kamp kucice je skoro neprohodan...nabacao sam jedno 60-70 vreca pa tko bude prolazio neka nabaca jos koju....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Crveni Alarm je izdan za podrucje Os...nadam se da ste stegli cerade i dobro privezali čamce  :ok:

šajzika

Bas me zanima kak ce to proci .
Audentes fortuna iuvat

maverick

Čamci su ok...vjetar je izgleda tamo bio jači nego u naselju...dosta drveća je pokidano...cerade su čitave  :uf:

maverick

Čamci su ok...flosevi su ok...i sam da se zna Jura me gurnio u vodu pa sam smocio čarape...to je prvi put da sam mu okrenio leđa...zato oprez s njim  :stripii:

jura

Nije istina samo sam zaboravio pridržati dasku po kojoj si hodao  :uf:

umpahpah