Stanje čamaca

Autor maverick, Travanj 14, 2014, 17:53:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Darko

nebi to jura napravio bez razloga  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Guzicu pogotovo...ako si mislio na okretanje  :stripii: a gurnio me namjerno i izbrisao sam ga iz telefonskog imenika  :red-card:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Čamci su ok...Drava pada...obratite pozornost da vam ne ostanu na suhom  :stripii: (čamci)  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Čamci su ok....danas dodjem a ono okupljanje s onom pevaljkom...zaboravih joj ime  :stripii:

jura

maverick

Pa ti si pevaljku i vozao u sharku  :stripii:

Debeli šef

maverick

Petnaestak dana treba da bude ovakav minus pa da krene u zaleđivanje, nadam se da nece bas biti tako ali ako bude...pravite listu za vađenje čamaca da se mozemo pokriti s ovo prikolica sto imamo  :ok:

šajzika

Nekako sve sumnjam u ekstremne temperature ali vidjet cemo. Mislim da nece biti bas tako ostro da cemo morat vadit camce ali ako bude problema imate broj telefona, organizirat cemo se i pocupamo sve :hi:
Audentes fortuna iuvat

maverick

S tobom nam ne treba prikolica  :uf: ali vec smo imali takve festivale....cak nam i ostalo hrpa pod ledom...pa vadili traktorom......bilo svega....sad znamo ...kad zalede gledamo s benta i ništ ne diramo  :stripii:

šajzika

Vidjet cemo sta i kako.
Sta bude bude pa cemo reagirat. Bitno da se na vrijeme reagira
Audentes fortuna iuvat

maverick

Bili malo do Drave, zimska idila...snijega ima i to sasvim pristojno...očistili čamce...popili kavu i nismo sreli nikog ... :stripii:

mossi

maverick

Malo lopatali....ali bas volim zimu...nanosi na bentu su na mjestima poprilično veliki...