Savjeti za kupnju prvog plovila

Autor maverick, Travanj 15, 2014, 21:17:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Zanima me jel ostavlja elisu na motoru ili ju nosi kući?  :rofl2: :stripii:

maverick

:stripii: a ne znam ali poslije ovog ce je sigurno nositi kuci  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ibro dirka

Jel moguće da je stavio karburator od 15-ice i da ima takvu potrošnju? Neznam kolika bi trebala biti pa pitam...

Rap

Žorž

pajdo77

Trebo bi jedan s njim u birtiju a ostali da mu raskupusimo motor da vidimo kakva je tu nelogičnost. Mislim da bi poslije našeg remonta veslo ostatak karijere :stripii:

Žorž

Citat: baka  u Veljača 12, 2016, 09:26:41
Citat: Žorž  u Veljača 12, 2016, 08:47:42
,ja bi tamo popio ban posle dva posta :stripii:

Samo polako, i ovdje ćeš  :stripii: :uf: :stripii:
Baka,mislim da neću,ovde se kontrolišem :rofl2:

Žorž

Rj,to je penal :icon_thumright:Ja ko švaba tralala svuda hvalim Orašje(što se brzine i podvoznosti tiče)kao da mi je iz oka ispao,da je malo širi u tabanu nikada ga nebi menjao,a što se opklade tiče,dodajem i ja pragnje,sa kojom god normalnom elisom hoće :mt1032:

vedro

Ne znam o cemu blonjate i zasto ne vjerujete. Ja sam decko 175cm i tezine 80kg i moje orasje sa yamahom 9.9 idr 37km na sat. Ne znam sta vam nije jasno ili mislite da sam lazljivac. Pozivam sve dodi vidi, provozaj pa nauci u starim godinama neke stvari da neumrete u neznanju :stripii:

maverick

Ovako ovo ionako nema smilsa...rano je jutro , kiša lagano pada...skoro pa romantika  :stripii:
Lijeva strana:            Desna strana
                              Maverick
                              Vedro
A molim da se pod lijevu stranu fino dopišu oni koji ne da ne vjeruju...jer to je vise nego očito...vec da se dopisu oni koji su spremni platiti janje.... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vedro

Slazem se  :red_indian: ajd da i ja pojedem nesto pametno a badava. :stripii: :stripii: :jede:

rj

Citat: maverick  u Veljača 13, 2016, 04:42:30
Ovako ovo ionako nema smilsa...rano je jutro , kiša lagano pada...skoro pa romantika  :stripii:
Lijeva strana:            Desna strana
                              Maverick
                              Vedro
A molim da se pod lijevu stranu fino dopišu oni koji ne da ne vjeruju...jer to je vise nego očito...vec da se dopisu oni koji su spremni platiti janje.... :stripii:

jel ide druga 9,9  gore i vedriina ellisa ?
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

vedro

Ma neeee sve moje a vi zovite majstore nek pregledavaju jel sta drugacije. Kupljen motor kod Ikice.

mossi

Citat: vedro  u Veljača 12, 2016, 23:44:33
Ne znam o cemu blonjate i zasto ne vjerujete. Ja sam decko 175cm i tezine 80kg i moje orasje sa yamahom 9.9 idr 37km na sat. Ne znam sta vam nije jasno ili mislite da sam lazljivac. Pozivam sve dodi vidi, provozaj pa nauci u starim godinama neke stvari da neumrete u neznanju :stripii:

Jednom prilikom idem nizvodno i sretnem kolegu u alu čamcu, Yamaha 9.9 2t njih trojica ladno 27km/h  :takoje: :eek:
Čamac je baš lak i povozan, promenio je par vlasnika pa sam bio u njemu.

Orašje je lak mali čamac, sam i to čudo od Yamahe plus magična elisa..  :ok: :notworthy:

maverick

Pa nismo mala djeca..kad kazemo da ide toliko ide 100 %. Stvar je u necemu drugom o cemu treba razmisliti. Koliko je bitno kad je sve dobro uskladjeno. Ovdje kod vedre se vise manje potrefilo....visina...elisa...i doista sto kaze kum ...ide kao da ima 15 ks... koliko onda ima prostora kod nas ostalih