Savjeti za kupnju prvog plovila

Autor maverick, Travanj 15, 2014, 21:17:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Ma jasno.  Bitno je jesi u hr ili srb.
Cisto radi oglasa.
Jel imas sta u vidu ili jos trazis,?
Audentes fortuna iuvat

DIDAPATAK

Citat: Djoka  u Ožujak 07, 2016, 20:42:21
:stripii: nije djokkkaa, djordje-djoka  :stripii:, salimo se naravno!!! dalj

..čovjek se zove Ðorđe...al ga mnoge drže za Ðoku  :stripii: :clap2:(što bi reko Balaševič)
.. :baba:

DJ17

trazim, vidim da na forumu ima velikih strucnjaka i u ribolovu i nautici :ok:, a i vecina clanova mi se cini ok... tako da slobodno ponudite ako neko prodaje, a i vasi saveti mi mnogo znace ...  :hi:

mossi

Mali Djoka mnogo vole da ide na ušće, stavi noge u Dunav, a qrac u Savu!  :rofl2: :stripii: :stripii: :stripii:

Batali se ti drvenjaka i 20hp.
Biće ti lokacija Dunav al za trajno.  :icon_scratch:

kawasaki

a i za lokacije koje imas dosta je 5 konja.  :hi:
sve ti je u selu  :ok:
Brzi od Bolena.

rj

Citat: Djoka  u Ožujak 07, 2016, 18:42:52
da upravu si ne moze se usporedjivat (t18-yamaha20), sta preporucujes kako pojacati zadnju glavu s nekim aluminijskim profilom ili nesto drugo???

ako ti već radi zadnji gubc trebaš ozbiljno pojačanje ...nikakav aluminij ...čelični vinklovi i njima spojit daske sa zrcalom
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

DJ17

mossi :sha: ne zameri mlad sam i ne iskusan, zasto mislis da bi se to desilo, ne znam pa pitam da li je camac radjen od blazujke ''jaci-izdrzljiviji'' od camca radjenog od hrastovine?
rj, gubac za sad ne radi ni milimetra, sve cvrsto i utegnito...

rj

možeš ojačat ..preventive radi jer kad počne "disat" ebaiga onda

TonyC

Dok sam drzao camac u aljamsu decki pored mene su imali 30 tohatsu 2t na drvenom čiklu , i još danas ga imaju . od održavanja nema ni o a peglaju ga svaki dan . Od pojačanja nemaju baš nešta posebno ( ako se dobro sječam ) možda griješim .

maverick

Di bas te lopove da uporedis s djokom  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Susjed mi ima hrastov čamac bar 15 godina a održava ga tako da je bar pola godine pod vodom a ostatak ima vode u njemu. Kad mu sinovi idu na kupanje onda je jedino suh,već sam mu ga i krpao par puta. Motor stave(yamaha15ks  četverotaktni) i voze se bez brige :sha:. Ako je zadnje zrcalo jako samo zbog sigurnosti još učvrsti motor za egiju,stranicu ili ne znam već gdje i peglaj.

rj

hrastovina je tvrda ...teško trune i ako su daske dobro zakovane za zrcalo trebalo bi bit ok mada bi ja ipak stavio okove ....sile su to

mossi

Citat: rj  u Ožujak 08, 2016, 20:48:10
hrastovina je tvrda ...teško trune i ako su daske dobro zakovane za zrcalo trebalo bi bit ok mada bi ja ipak stavio okove ....sile su to

RJ je sve rekao. sile su to.

Ali čamac izgleda na fotkama OK.
Meni je bezvednost na prvom mestu, ako je to OK.
Da praviš novi ..  :hello2: :icon_thumright:

DJ17

:rofl2: kud mene s lopovima  :rofl2:, kod mene je u selu svako lopov ko ima nesto bolje,novije,skuplje, znate kako to vec ide... hvala na odgovorima, sad mi je lakse i sve jasno  :notworthy:

dac

Ako netko zna od čega je izrađen ovaj čamac; plastika,aluminij,lim....?    :sha:
Iz oglasa baš i nije vidljivo....   :no:

http://www.njuskalo.hr/mala-plovila/drava-435-oglas-18587324