cerada za čamac

Autor miha, Svibanj 01, 2014, 18:26:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Di se nalazi ta trgovina da navratim ovih dana kad budem u prolazu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

klem123

Trgovina Vimpo kraj kafea erora

maverick

Jbg slabo ti ja po birtijama...mozda kum zna di je birtija
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

A jeli netko to koristio za cerade...koliko dugo izdrzi na ovom nasem suncu i kiši

rj

nemam pojma ...ja imam riješeno kod tebe  :rofl2:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

klem123

Inače se kupuje za tende
Ja SAD kupio da napravim navlaku za motor pa ćemo vidit rok trajanja

maverick

E vidiš ja imao pa sam obecao kumu.. :stripii: meni treba za bimini jeli ima drugih boja

klem123

maverick

Ok, hvala na informacijama  :ok:

maverick

bb

Citat: maverick  u Veljača 04, 2015, 21:10:47
Jbg slabo ti ja po birtijama...mozda kum zna di je birtija
pokraj Deče

maverick

Citat: maverick  u Ožujak 29, 2015, 14:01:21
Kome treba iznimno povoljno

http://www.njuskalo.hr/nauticka-oprema-ostalo/kopce-brodske-tende-maxx-oglas-12325348

Danas mi stigle kopče...fin i korektan gospodin, posalo i onaj kljucic...poštarina 60 kuna....komad 10 kuna...iste i mozda bolje od tenexovih koje imam na jednoj ceradi...svaka preporuka ako netko misli kupovati  :ok:

ibro dirka

Ima li netko ideju ili zna kako zaštiti te kopče od bočnih udara? Nekim ljudima nije previše stalo do njihovih čamaca pa ih ne provjeravaju uopće a isti stvaraju štetu na čamcima do njih...I po ovoj cijeni od 10 kn komad nije baš jeftino mijenjati ih po 3-4 komada tjedno a kamoli po redovnoj od nekih 30 kn po komadu...

maverick

A u konačnici ako su postavljenje tako da se drugi čamci udaraju od njih ne mozes nista...o neodgvornim vlasnicima ne bi ni pricao...inace kopce se stavljaju da su zasticene...ili gumom bokostitnika ili na mjestu da su malo uvucene...kad vidim da netko na orasju ili takvom tipu camca stavi kopce na pol stranice...muka me dodje momentalno