cerada za čamac

Autor miha, Svibanj 01, 2014, 18:26:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Dukulele

A konto sam da se to nekak nategne preko camca pa nek je i vece,  ne znam - nisam pametan,  ali nesto bih trebao smisliti  kad prevezem  camac u Neptun da mi ne  pada kisa u njega jer mi nece biti vise mog Pajde da  ga prazni :( 

Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

ixion

Bog.
Moram napraviti novu ceradu za čamac, stara teška i nepraktična. Trebam majstore i njihove brojeve mobitela. Radio bi po dimenzijama stare cerade (preslik).
Hvala unaprijed.

im84

Meni Fare napravio posao, i ostao ugodno iznenađen. Od svih ponuda bio najpovoljniji.
#foxrage
#fox_rage_fishing

retfala

Fare je Kralj :notworthy: jedino sto moras popit koju tabletu za smirenje posle njegovih monologa :stripii: :stripii:

im84

#foxrage
#fox_rage_fishing

joker

prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

ljuska

gledam to već duže vrijeme  a vidio i uživo i izgleda skroz ok za te novce

joker

Ja stavio reko ako kome treba malo zujao po njuskalu i naisao na to.neznam zasto mi duplo objavilo.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

maverick

Ne mogu pronaci broj majstora Vlade iz Bilja..ima li tko... :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Održavanje cerade na čamcu olti ono sto mi gotovo nikad ne radimo  :uf:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

baka

Sad si me sjetio da danas moram obavezno otići do čamca da skinem snijeg s tende. Bio jučer cijeli dan u Zagrebu pa nisam stigao, nadam se samo da mi težina snijega nije pokidala jer ga ima stvarno puno. Sad sam ga skidao s auta jer ga nisam vozio od prekjučer i snijega ima stvarno puno i užas koliko je težak. Valjda mi nije rasturilo tendu.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

Rap

Citat: maverick  u Siječanj 24, 2019, 11:14:15
Održavanje cerade na čamcu olti ono sto mi gotovo nikad ne radimo  :uf:

Svako vađenje

maverick

Ti radis.. :sha: jbg...ja sam lijen...pa ono jednom na kraju sezone operem i naspricam nekim sredstvom protiv propustanja vode...i to mahom nekim nekvalitetnim iz trgovackih centara

Darkobozuric

Ima u Belini tekucina za cerade protiv propustanja 150 kn litra mješa se sa vodom 1: 1 valja isprobano

maverick

Kontao sam sad ici na sajam pa malo kupiti te kozmetike...