cerada za čamac

Autor miha, Svibanj 01, 2014, 18:26:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

miha

nije problem u vodi nego više u neželjenim posjetima ribiča kojima je baš super zabacit iz čamca

maverick

A onda ga napni vodom  :stripii: cerada je odlicana i skupa stvar, ne znam gdje drzis camac...ja imam flos...i na flosu imam kapiju...vise manje ne ulaze pogotovo kad s vremena na vrijeme istucemo nepozeljne goste...tako da jeftinije ti je napraviti flos nego dobru ceradu za toliki camac
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

joker

skupa ta cerada kod vas.kod mene je 57 kuna kvadrat pa na vise.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

miha

hvala za odgovore i savjete nešto ču smislit

maverick

Citat: joker  u Svibanj 01, 2014, 19:00:08

Kakva...i u koj firmi...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

joker

Citat: maverick  u Svibanj 01, 2014, 19:13:33
Citat: joker  u Svibanj 01, 2014, 19:00:08

Kakva...i u koj firmi...

neznam tocno kakva ali mislim da je ona za tende i terase koja marka nemam pojma.mogu se raspitati a tip je inace taracer.

maverick

Ovo koje mi koristimo je nauticko platno...ne prokisnjava, dise prema van...ta za tende mogu posluziti ali nije to ono sto nam treba

Klifton

To platno se i za šator može koristiti? A koliko je m2 platna bez ruku?

maverick

Ne da moze vec bi bilo odlicno, kvadrat je oko 75 kuna

joker

Citat: maverick  u Svibanj 01, 2014, 19:55:55
Ovo koje mi koristimo je nauticko platno...ne prokisnjava, dise prema van...ta za tende mogu posluziti ali nije to ono sto nam treba

a nisam znao da je to posebno platno.ako sretnem tog majstora bas cu ga pitati jel ima to platno i pitati ga posto je.

peugeot

koji majstor u osijeku ili okolici šije cerade  :sha:

silure

Kod ikice sirina 205 po metru u duzini 160kn znaci 2kvadrata kakva je neznam cuo sam se telefonski i ja cu kupiti za 2 tjedna kae bude plata

Klifton

ima li raznih boja? Konkretno me zelena neka zanima

silure

Receno mi je da ima vise boja znaci valjda ima i zelene   :dontknow:

maverick