izrada silikonskih varalica

Autor Darko, Prosinac 06, 2012, 23:13:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Ako netko nabavi te sa slike molio bih da mi pošalje jednu,sa tim bi i ja možda jednog upecao.

Hunter

Citat: No  u Siječanj 13, 2016, 09:35:24

ovo radi netko u poljskoj

izgledaju fenomenalno,samo lovnost superrealisticnih i vrlo skupih stvari mi se uvjek pokazala upitna spram obicnog srota.daleko od toga da ne love,al nikad cjena niti lovnost nisu opravdale jedna drugu.

pajdo77

Ako su mekane ja bi to šibnio na senk ako nemam živih mamaca,možda ga našpricat sa nekakvim atraktorima zbog mirisa i ako hoće-hoće.

No

može se lijepo živit i lovit i bez ovog,samo je  :ok: vidjet,znat da postoji,pa  i  probat.
koliko su realistični imaš osjećaj da će pustit sluz.

maverick

Citat: pajdo77  u Siječanj 13, 2016, 13:04:06
Ako su mekane ja bi to šibnio na senk ako nemam živih mamaca,možda ga našpricat sa nekakvim atraktorima zbog mirisa i ako hoće-hoće.
Sa atraktorom kao stvoren za muvanje...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Vidiš ti da ja to skoro sve znam u teoriji al me *ebe praksa :stripii:

Slaven

Hmm neznam, al jedno je sigurno, mi smo se upecali :takoje:

maverick

Vidio sam pokusaje da se iznimno sitan keder pokusa staviti u kalup pa se izlije plastisol. Trebalo je funkcionirati da probadanjem udice iznese miris usmrditog kedera...Gledao sam kad se slagalo ali nisam nikad vidio krajnji rezultat  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Smithwick maniac

Ovo je napravljeno za upecat pecarosa.
Ja bi to kupio za stavit u akvarij pa da vidim zeninu reakciju kad vidi da se ribica "izvrnula" :stripii:
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

pajdo77

Ako ima dobru vibru i ako grabljivica detektira plijen i vidom zašto ne bi valjala? Sigurno bi se grabljivica nagonski brže odlučila napasti ovaj silikonac koji liči na plijen koji obično lovi,normalno bez dobrog poznavanja vođenja same varalice i imitiranja prirodnog plijena mogao bi vući danima i diviti se njenoj ljepoti(to ja za sebe pričam). :stripii:

joker

prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

pajdo77

ja sve gledam da neću kroz ribicu vidjet crijeva,baš izgledaju kao prave,nešto realističnije ne znam da sam vidio.

Vrana

ovo izgleda bolesno.... :thumbsup:  :tongue1:
gdje se to moze nabavit?
Cold and Ugly

alex7777

ima li toga za kupit negdje ili?   :eek: :sha:

TonyC

ova zadnja slika u nizu izgleda bolesno realna .

svaka čast majstoru    :hi: